Kulaklık ped kokusu nasıl önlenir?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yaz aylarında kulaklığım sanırım terden dolayı haliyle koku yapıyor. Duş aldığımda tekrar kafama taktığımda kokusu bana geçiyor. Ne yapmam lazım kokusunun kırılması için? Taktik verin.

Arkadaşlar bu yaz aylarında kulaklığım sanırım terden dolayı haliyle koku yapıyor. Duş aldığımda tekrar kafama taktığımda kokusu bana geçiyor. Ne yapmam lazım kokusunun kırılması için? Taktik verin.
Pedler deri değil ise sök yıka kurut geri tak. Deri ise çeşitli kokulu alkoller dökerek kurut, kısaca deriye zarar vermeyecek yöntemler dene.

kulaklığı incecik bir tülbente sardıktan sonra bir gece karbonat içinde bekletebilirsiniz veya ıslak bir mendille iyice pedleri temizleyip oda parfümü tarzında bir şeyler sıkabilirsiniz ben yapıyordum gidiyordu

Deri ise ıslak mendil ile silip peçeteyle kurutup balkona koyup 1-2 saat havalandır. Kumaş pad ise çok dandik olmadığı sürece su ile yıkanabilir ancak dikkatli olmakta fayda var, her kumaş pad aynı kalitede olmayabiliyor. Bir de kumaş padi su ile yıkayacaksan muhakkak havalandırmalısın yoksa koku yapar ve ıslaklığı geçmez.

Hocalarım bu zamana kadar çok kulaklık kullandım ömürlerini doldurdum. Hep ömürleri pedleri ve kafa derisini ıslak mendille sildiğimden olsa gerek tam bilmiyorum pul pul dökülme yaptı. Şu an elimde ki kulaklık razer kraken korkuyorum onda da dökülme yapacak diye

Pul pul dökülmesinin sebebi her markanın aynı kalitede deri/kumaş pad kullanmamasından ötürü olan bir durum. Misal bende RGW9 var pul pul derisi dökülüyor, ama Delta S, G PRO X ve MH752 gibi deri padli kulaklıklarım da var, onların deri padinde en ufak bir aşınma dahi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı