Kulaklık sesi dengedeyken çok az sese geliyor

SeFFaH

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2013
Mesajlar
165
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulaklık Konusu 1
Kulaklıkla Alakalı Konu

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle. Geçen gün yeni bir kulaklık için konu açmıştım. Kulaklığı sipariş ettim geldi. Ses kartıyla beraber sıkıntı yaşadım kulaklıkla. Dün ses kartını çıkardım aynı sıkıntı devam etmekte idi.
Akşam yeni aldığım G4ME Zero kulaklığı çıkardım eski kullandığım kulaklığı taktım. Bu kulaklıkta da şimdi bahsedeceğim problemi yaşamaya devam ediyorum.
Anakartım MSİ B250M Gaming Pro. Hiçbir şey yapmadan önce bilgisayarı sıfırladım. Baştan sürücüleri kurarken anakartın kendi sitesinden sürücüleri indirdim. Ses kartını takmadım sisteme. Kurulumları yaptım. Kulaklık sesi balans sağ-sol değil tam ortadayken kulaklıklardan neredeyse sıfır ses geliyor. Youtube'dan video izlerken arkadaki müzik sesleri geliyor adamların konuşma sesleri geliyor sanki frekanslarla ilgili bir problem var gibi. Ses ayarlarında stereo kulaklık seçili.
Yukarıda bahsettiğim balansa yanlışlıkla bastım %2-3 sağa sola geçirince ses artıyor ama sağ sol kavramı yok. CS-Go'ya, PUBG'ye girdim denemek için, GO'da ölüm maçında adamların ayak sesleri canlanma sesleri iki kulaklıktan beraber geliyor. Yön ayırt etmek imkansız. PUBG'de de aynı şekilde bi yerde beklerken adam motorla yanımdan geçiyor ama nereden geldiği nereye gittiği hiç belli değil. Bu neden kaynaklanır. Şu an işteyim birazdan eve geçip ses kartını takacağım ama onda da aynı problemi yaşıyordum. Umarım yazılımsal olarak düzeltebileceğim bir şeydir.

Bu arada merak eden olursa diye belirteyim, G4me Zero'nun mikrofonundan hiçbir şekilde ses alamadım bu akşam iadesini yapacağım.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı