FidelSilverhand
Decapat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo.
- Meslek
- 2037 Cumhurbaşkanı Adayı
Yıllardır kulağımda hep bir televizyon vızlaması gibi çınlama var. Bu ilk başlardan beri mi yoksa 7-8 yıl önce mi başladı bilmiyorum. Fakat son zamanlarda daha çok arttı. Nefes alamama dolayısıyla gittiğim doktora aklıma geldiği için sorayım dedim. Burundan da boş yere ameliyat olduk hala nefes alamıyorum beynime oksijen gitmiyor  . Bu kulak çınlamasını ben 2-3 ay öncesine kadar herkesin yaşadığını zannediyordum. Anneme sorduğumda normal olmadığını söyledi. Doktora aklıma gelip kulağımı sorduğumda hemen bana test yaptır gel bakalım kulaklarında ne varmış dedi. Gittim, diğer doktor kulağıma ışıkla vs. baktı. Daha sonra beni sessiz odaya koydu. Kulaklığı taktım. Fakat sessiz odadaki kulak çınlamam o kadar sesliydi ki, sanki sessiz kaldıkça sağır olacak gibiydim. Gelen sesleri duyup tuşa basıyordum fakat sessiz ortamdaki kulak çınlamam kulağımı ağrıtmaya başlamıştı bile. Hayatımda sessizliğin nasıl bir şey olduğunu hatırlayamıyorum bile. Sonuçları doktor incelediğinde resmen beni odadan kovdu gibi ya bir şey yok bunda haydi dedi, tansiyonuna falan baktır dedi yani benimle boşuna mı konuştun dermiş gibi kovar gibi yaptı odadan. Şu an da aynı sorun var fakat kendi kendime sürekli bir şeyler yaptığım için o sese odaklanmıyorum. Annem kulaklık takmamamı söylüyor fakat ablamı bildim bileli senelerdir son ses şarkı dinler kulaklarında çınlama falan yok. Belki de uykuya dalma sürem bu yüzden 2 saatten fazla. Yakın bir zamanda kendime kulaklık almayı düşünüyordum fakat şimdi bu kulaklarla ben nasıl kulaklık kullanacağım. Vızıl vızıl tedavisiz kulaklarda kulaklığı takınca duyacak mıyım ki? Aranızda illaki bu sorunu yaşayan vardır. Artık beni çok rahatsız etmeye başladı. Laptop fanlarını dinlemek çok da zevkli değil
. Bu kulak çınlamasını ben 2-3 ay öncesine kadar herkesin yaşadığını zannediyordum. Anneme sorduğumda normal olmadığını söyledi. Doktora aklıma gelip kulağımı sorduğumda hemen bana test yaptır gel bakalım kulaklarında ne varmış dedi. Gittim, diğer doktor kulağıma ışıkla vs. baktı. Daha sonra beni sessiz odaya koydu. Kulaklığı taktım. Fakat sessiz odadaki kulak çınlamam o kadar sesliydi ki, sanki sessiz kaldıkça sağır olacak gibiydim. Gelen sesleri duyup tuşa basıyordum fakat sessiz ortamdaki kulak çınlamam kulağımı ağrıtmaya başlamıştı bile. Hayatımda sessizliğin nasıl bir şey olduğunu hatırlayamıyorum bile. Sonuçları doktor incelediğinde resmen beni odadan kovdu gibi ya bir şey yok bunda haydi dedi, tansiyonuna falan baktır dedi yani benimle boşuna mı konuştun dermiş gibi kovar gibi yaptı odadan. Şu an da aynı sorun var fakat kendi kendime sürekli bir şeyler yaptığım için o sese odaklanmıyorum. Annem kulaklık takmamamı söylüyor fakat ablamı bildim bileli senelerdir son ses şarkı dinler kulaklarında çınlama falan yok. Belki de uykuya dalma sürem bu yüzden 2 saatten fazla. Yakın bir zamanda kendime kulaklık almayı düşünüyordum fakat şimdi bu kulaklarla ben nasıl kulaklık kullanacağım. Vızıl vızıl tedavisiz kulaklarda kulaklığı takınca duyacak mıyım ki? Aranızda illaki bu sorunu yaşayan vardır. Artık beni çok rahatsız etmeye başladı. Laptop fanlarını dinlemek çok da zevkli değil  bu yüzden kulaklık almayı düşünüyordum. Ben ne yapabilirim buna karşı? Bunun için tasarlanmış bir kulaklık var mı ki takınca rahatsız hissetmeyeyim oyunumu oynarken müzik dinleyebileyim? Konuyu biraz uzatmış olabilirim fakat bununla alakalı kimseyle konuşmadım. O yüzden anlatması benim için biraz zor. İnsan biraz şaşırıyor sessizliği hiç hatırlamadığını fark edince.
 bu yüzden kulaklık almayı düşünüyordum. Ben ne yapabilirim buna karşı? Bunun için tasarlanmış bir kulaklık var mı ki takınca rahatsız hissetmeyeyim oyunumu oynarken müzik dinleyebileyim? Konuyu biraz uzatmış olabilirim fakat bununla alakalı kimseyle konuşmadım. O yüzden anlatması benim için biraz zor. İnsan biraz şaşırıyor sessizliği hiç hatırlamadığını fark edince.