Kulaklık ve mikrofon 1000 TL

Yayıncılık varsa işin içinde mikrofon ayrı olmalı diye düşünüyorum.

Razer Seiren X mikrofonunun verdiği sesi ben beğeniyorum aslında buna bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalan 400 lirayla da ortalama iyi bir kulaklık alabilirsiniz.

MH752/751 GSP 350.

Teşekkürler bu ürünleri de inceliyeceğim
Yayıncılık varsa işin içinde mikrofon ayrı olmalı diye düşünüyorum.

Razer Seiren X mikrofonunun verdiği sesi ben beğeniyorum aslında buna bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalan 400 lirayla da ortalama iyi bir kulaklık alabilirsiniz.

hocam çok iyi zamanda attın bunu gerçekten şuanda alabilirim acaba siz kullanıyormusuz bu ürünü
dip ses veya gürültü engelleme gibi özellikleri nasıl

Son düzenleme:
Güzel bir ses kartı ve mikrofonda saçma sapan karakteristiği olmayan bir kulaklık bu iş için yeterli. Kullandığım 100 TL'lik kulaklığın mikrofonunu kullanıyordum gayet tok ve dip sessiz veriyordu. +0 dB ve gürültü engelleme gibi özellikler açık olsa bile karşı taraf sesimi içinde hissediyordu. Başka örnek verecek olursam AliExpress'te satılan sanırım BM koduyla başlayan mikrofonlar var onu kullanan yayıncının sesini de gayet iyi alıyorum çünkü anakartında ALC1150 ses yongası var.
Anakartım: msi b450 tomahawk max
Bunun yerine Gigabyte Aorus Pro ya da Asus Rog Strix Gaming anakarttan alsaydınız şimdi kafanız rahat olurdu. 400-500 TL'lik oyuncu kulaklığı almanız yeterli gelirdi.

Ciddi misin? Ciddiysen komik değilsen daha da komik ASUS ROG STRIX'in en düşük B450 modeli ile Tomahawk arasında 200 TL fiyat farkı var ve ASUS ROG STRIX daha pahalı.

Ciddi misin? Ciddiysen komik değilsen daha da komik ASUS ROG STRIX'in en düşük B450 modeli ile Tomahawk arasında 200 TL fiyat farkı var ve ASUS ROG STRIX daha pahalı.
Yakın zamanda Asus ROG Strix B450-F Gaming 1000 liraya satıldığını gördüm yani aldığı anakartla aynı fiyattı. Orada sadece Asus ROG Strix mi yazıyor düzgün okuyun mesajları piyasası 1000 lira olan Aorus Pro var ve bahsi geçen iki karttan çok daha dolu bir kart.

Güzel bir ses kartı ve mikrofonda saçma sapan karakteristiği olmayan bir kulaklık bu iş için yeterli. Kullandığım 100 TL'lik kulaklığın mikrofonunu kullanıyordum gayet tok ve dip sessiz veriyordu. +0 dB ve gürültü engelleme gibi özellikler açık olsa bile karşı taraf sesimi içinde hissediyordu. Başka örnek verecek olursam AliExpress'te satılan sanırım BM koduyla başlayan mikrofonlar var onu kullanan yayıncının sesini de gayet iyi alıyorum çünkü anakartında ALC1150 ses yongası var.

Bunun yerine Gigabyte Aorus Pro ya da Asus Rog Strix Gaming anakarttan alsaydınız şimdi kafanız rahat olurdu. 400-500 TL'lik oyuncu kulaklığı almanız yeterli gelirdi.

Teşekkürler öncelikle evet aliexpress'te olan BM-800 isimli mikrofonları biliyorum ama pek güvenemedim açıkça internettede araştırdım iyi bir ses için felan ayriyeten 48 voltluk aparatlar felan almam gerekliymiş o yüzden hiç bşaıma dert açmak istemedim.

Ankarttım oldukça memnunum şimdi gidipte sadece ses kartı için o kadar fiyat farkı vermeyede gerek yoktu ama fikriniz için teşekkür ederim

Ayrıca benim şu kaç senelik anakarttan bile daha kötü ses yongası koyulmuş şu MSI anakartı almak yerine Asus ROG'a 200 TL daha fazla vermek çok daha mantıklı. Çünkü içerisindeki ses yongasına denk ses kartları en aşağı 300 TL'den başlıyor. Konuşmak için konuşuyorsunuz resmen. Konu sahibinin dayı oğlu musunuz? Sistemi toplarken yanında mıydınız? 200 TL daha fazla veremeyecek kadar bütçesinin kısıtlı olduğunu nereden biliyorsunuz?

Aorus Pro daha mı dolu? B450 serisinin içindeki en iyi VRM kalitesine sahip anakart B450 Tomahawk Max'dır ve tasarımının da daha iyi olduğunu düşünüyorum.

@lionw4rez
Mikrofonu örnek olsun diye söyledim. Ses kartı iyi olduğu zaman herhangi bir mikrofondan çok iyi kalite alıyorsunuz. Ki şu anda bile ses kartı alıp üstüne kulaklık da alabilirsiniz. Ya da mikrofona yatırım yapabilirsiniz fark etmez sadece fikir olsun diye söyledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı