Kule tipi işlemci fanının fanını kumandalı RGB fan ile değiştirmek

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba,

Direkt işlemci fanı soketine bağlı 2 fanlı bir kule tipi soğutucum var. Herhangi bir RGB kablosu yok kendinden animasyonu var.

Sisteme kumanda kontrolcüsü ile yeni fanlar alacağım ve hepsi aynı olsun istiyorum ama soğutucumdaki fanları değiştirirsem ve işlemci fanı soketini kullanmayacağımdan ne gibi sorunlar yaşarım?

Anladığım doğruysa işlemcin fanını kendisi kontrol etmeli değişim yapma ve ek olarak sistem o şekilde zor modifiye edilir uygunluk bakımından işlemci fanlarının diğer RGB'lere uyması için derin bir araştırma gerek , Zor

Anladığım doğruysa işlemcin fanını kendisi kontrol etmeli değişim yapma ve ek olarak sistem o şekilde zor modifiye edilir uygunluk bakımından işlemci fanlarının diğer RGB'lere uyması için derin bir araştırma gerek, Zor

Dışarıdan kontrolcü ekleyeceğim. Biraz baktığımda fark ettim kontrolcüde anakarta takabileceğimiz 3 pinli soket var. Ben var olan tüm fanları değiştirip kontrolcüye bağlarsam kontrolcünün 3pin soketini CPU_FAN'a bağlarsam sistem fan yok diye hata vermez, tüm fanları tek şekilde kontrol ederim ve kasadaki tüm fanları aynı yapma imkanına sahip oluyorum değil mi?

Güç konusunu SATA gücünden alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı