Kule tipi soğutucu alınır mı?

eyupp1905

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070Tİ, R5 5600, NZXT 750W, A520m A pro ,Panther 8x2 3200mhz

R5 5600 işlemci alacağım yanına da bu soğutucuyu almayı düşünüyorum bir arkadaş başka konuda söylemişti eğer başka önerinizde varsa söyleyebilirsiniz.

Bütçe 2000 altı.

Bence bu gayet yeterli ama illaki sıvı soğutma dersen GamePower Skadi Round 120 ARGB 120mm Sıvı İşlemci Soğutucu AM5 ve LGA1700 Uyumlu - incehesap.com bu var ama benim önerim senin attığın bu sıvı soğutma kötü

Daha ucuza almak için kampanya falan var mı?

Bence bu gayet yeterli ama illaki sıvı soğutma dersen GamePower Skadi Round 120 ARGB 120mm Sıvı İşlemci Soğutucu AM5 ve LGA1700 Uyumlu - incehesap.com bu var ama benim önerim senin attığın bu sıvı soğutma kötü.

Bütçeyi aşıyor maalesef.

Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili. bende 5 5600X var fanının fazla olmasındansa boruların fazlalığı daha yararlı bu benim kasama tamı tamına sığdı sıcaklık olarak gayet iyi değerlerde tutuyor.
Stokta yokmuş

Onu nasıl yapacağımı bilmediğim için yeni konu açtım kimse mesaj yazmadı.

Nasıl yapılıyor.

Parolapara ilk 800TL ve üzeri ödemelerde 400 TL cashback veriyor İyzico ise o ödeme yöntemini seçerek ödersen 1000TL ve üstünde 500 TL cashback veriyor Parolapara'daki cashbackı kendi hesabına çekebiliyorsun fakat İyzico için Vodafone Pay hesabı açıp oradan bankamatikten nakit çekmen lazım. Parolapara hesabı oluştur sanal kart açıp içine parayı at İyzico ile öde sonra İyzico'daki cashbacki ister orada beklet ister çek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı