Kule tipi soğutucu hangi yöne bakmalı?

Snedy

Decapat
Daha fazla  
Kule tipi soğutucu aldım ikisi de aynı yere kasanın ön tarafına bakıyor. Doğrusu bu mu?

Evet. İçerdeki fan da Thermalright logosunun görseldeki fan gibi sana bakması lazım yani doğru takılmış. Cinebench R23 testine sokup değerlere bakar mısın?

Tamamdır bir de termal macunu bezelye gibi nokta olarak koyduk yaymadik zaten kuleyi takınca yayılır diye ondan değildir değil mi?

Hocam Cinebench R23'te Max 1 kerelik sonda 80 gördü onun dışında 78'lerde takıldı.
PBO, CPB açık mı işlemcide? Bir de odanda kliman var mı? Eğer yoksa 7600 zaten düşük güç tüketse de ısınan bir işlemci maalesef. Bu değerler yaz ayında olduğun için normal. Kışın 70'lerin başına düşecektir. Zaten oyunlarda da CBR23 kadar yorulmaz.

PBO, CPB açık mı işlemcide? Bir de odanda kliman var mı? Eğer yoksa 7600 zaten düşük güç tüketse de ısınan bir işlemci maalesef. Bu değerler yaz ayında olduğun için normal. Kışın 70'lerin başına düşecektir. Zaten oyunlarda da CBR23 kadar yorulmaz.

Hayır hiçbir şey açmadım bilgisayarı alalı 5 gün aldı zaten kule tipi fanıda 1 saat önce filan taktım büyük umutlarla almıştım belki boşta 40'lara filan düşer diye.
Odamda klima filan yok sıcak baya cam açıkda etki etmiyor.

Hayır hiçbir şey açmadım bilgisayarı alalı 5 gün aldı zaten kule tipi fanıda 1 saat önce filan taktım büyük umutlarla almıştım belki boşta 40'lara filan düşer diye.
Odamda klima filan yok sıcak bayağı cam açıkda etki etmiyor.

Tamam o kadar soğumasın sıkıntı yok da RDR2 oynarken filan 90 derecelere çıkmaz umarım.

Odamda klima filan yok sıcak baya cam açıkda etki etmiyor.
O zaman normal. Ryzen 7600 ile boşta 40'lara kış ayında görürsün ancak. 7500F olsaydı daha serin çalışırdı ama 7600 ve 7600X ısınıyor yani senin değerler bu sıcakta normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı