Sende çok salladın şimdi milyonlarca videosu vardır internette. Yeme bizi.Videolarda ne işe yaradığını söylemiyorlar, ben tanımını ögrenmek için konu açtım.
Sende çok salladın şimdi milyonlarca videosu vardır internette. Yeme bizi.![]()
Kule tipi denmesinin sebebi bakınca çok kolay anlaşılıyor aslındaBen tanımını öğrenmek istedim neden kule tipi denildiğini falan vesaire o yüzden![]()
Eki Görüntüle 1242475
Şöyle örnek olsun oyunlarda benim sıcaklık 36 dereceyi geçmiyor ucuz bir kule tipi almak istiyorsanız M200 alabilirsiniz.
Çok teşekkur ederim kardesim.Stok daha ufak ,kule tipi adı gibi kule gibi büyük. Ama soğutma konusunda iyiler ama bakır olanları. Ben Intel'in stok soğutucusu ile PC boşta 25 derece ama bu soğutucu bakır.
Hocam bu fotoğraftaki programın adı nedir?
Eki Görüntüle 1242475
Şöyle örnek olsun oyunlarda benim sıcaklık 36 dereceyi geçmiyor ucuz bir kule tipi almak istiyorsanız M200 alabilirsiniz.
8 Derece işlemci. Vay be.Noctua nirvanasıdır kule tipi soğutucuların. Üşüyoruz Noctua reis![]()
Camları fazla açma hasta olursun.Noctua nirvanasıdır kule tipi soğutucuların. Üşüyoruz Noctua reis![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.