bdrhncagriozdmrr
Hectopat
Daha fazla
- Ekran kartı
- rx6700xt
- Anakart
- b450mk2
- İşlemci
- r5 5600
Perfan 120h fan aldım. Anakartım B450M K2 olduğu için biraz küçük sıkışık bir şey. Her neyse ekran kartımın üstünde bir çekirdek var işlemci fanım orayı Full kaplıyor ve az önce bir bakayım dedim ETS 2'de ekran kartı 89 derece. Ekran kartım ASUS Dual RX 6700 XT. Normalde 60ı geçmez geçti. Fotoğraf bırakacağım aşağı. Hızlı Cevap gelirse sevinirim iade etme hakkım için son 2-3 gün var.
Ekleme: Şimdi God of War girdim ekran kartı %99 kullanılırken fan hiç çalışmadı MSI Afterburner'i açtım fan hızını ortalama hep yaptığım gibi 70 yaptım ve direkt 60a düştü yükte. Aklımda ya virüs olduğu ya da dün MSI Afterburner fan ayarlarıyla oynadım ondan olabileceği geliyor.
Bu 3-4 gün boyunca böylede çalışmış olabilir sizce 3-4 gün 90 derecede çalışması ekran kartına zarar vermiş midir?
Ekleme: Şimdi God of War girdim ekran kartı %99 kullanılırken fan hiç çalışmadı MSI Afterburner'i açtım fan hızını ortalama hep yaptığım gibi 70 yaptım ve direkt 60a düştü yükte. Aklımda ya virüs olduğu ya da dün MSI Afterburner fan ayarlarıyla oynadım ondan olabileceği geliyor.
Bu 3-4 gün boyunca böylede çalışmış olabilir sizce 3-4 gün 90 derecede çalışması ekran kartına zarar vermiş midir?
Son düzenleme: