Kule tipi soğutucunun fanı egzoz fan olarak kullanılabilir mi?

Görsel atar mısınız?
1733572958416.png

Kule tipi soğutucunun fanı egzoz deliğine biraz uzak olduğu için dışarı hava üfleme verimli olmaz. Direkt bir egzoz fanı takmalısın.
Yani gittiğim zaman yukarıda ki fanı oraya mı taktırayım, kule tipi soğutucu fanına temas etmesin birde?

Gamepower Crimson guard kasam ön tarafının altında bir boşluk var oradan hava giriyor.

Hocam bu kasa hava akışı en kötü olan kasalardan olabilir. Ön tarafı tamamen kapalı yani öndeki 3 fan hiçbir işe yaramıyor. Ön taraftan hava alamadığı için ısınması çok normal donanımların.

Eki Görüntüle 2368616

Yani gittiğim zaman yukarıdaki fanı oraya mı taktırayım, kule tipi soğutucu fanına temas etmesin bir de?

Hocam kule soğutucunun arkadaki fanını soğutucunun ön tarafına takın. Üsteki egzoz fanı ise eski yerine takın.
Bir de kule soğutucunun fanları kasanın arkasına doğru üflüyor değil mi fotoğraftan tam belli olmuyor.

Hocam bu kasa hava akışı en kötü olan kasalardan olabilir. Ön tarafı tamamen kapalı yani öndeki 3 fan hiçbir işe yaramıyor. Ön taraftan hava alamadığı için ısınması çok normal donanımların.
Bu şekilde yükselterek aşşağıda ki yerin hava almasını sağladım şimdi işe yarar mı bilemiyorum.Aşşağıda bi düz delik var fotoğrafta belli oluyor mu bilemiyorum.
1733573451965.jpeg
1733573468430.png

Hocam kule soğutucunun arkadaki fanını soğutucunun ön tarafına takın. Üsteki egzoz fanı ise eski yerine takın.
Bir de kule soğutucunun fanları kasanın arkasına doğru üflüyor değil mi fotoğraftan tam belli olmuyor.
Hocam kule soğutucunun arkadaki fanını soğutucun ön tarafına takın derken ne demek istedin anlıyamadım.
Hocam bi tarafı arkaya bakıyor elimi koyduğumda soğuk hava.

Bu şekilde yükselterek aşağıda ki yerin hava almasını sağladım şimdi işe yarar mı bilemiyorum. Aşağıda bir düz delik var fotoğrafta belli oluyor mu bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2368623
Eki Görüntüle 2368624

Belli olmuyor hocam. Kasanın ön tarafı tamamen plastik cam değil mi? Eğer tanıdığınız lazerci varsa delikler açtırabilirsiniz ön panele.

Hocam kule soğutucunun arkadaki fanını soğutucun ön tarafına takın derken ne demek istedin anlayamadım.
Hocam bir tarafı arkaya bakıyor elimi koyduğumda soğuk hava.

Hocam bilmiyorum. Fotoğraftan çok belli olmuyor. RAM'e değmiyorsa takmalısın. Soğutucunun fan bağlantısını bilmiyorum ama dışarı çıkıntı şeklinde takılıyor mu?

Eki Görüntüle 2368616

Yani gittiğim zaman yukarıda ki fanı oraya mı taktırayım, kule tipi soğutucu fanına temas etmesin birde?
Dostum kendini yoracağına bi nzxt flow kasa al için rahatlasın sığmama derdin de kalmaz hava akışı derdin de. Egzoz fanın da arkaya sığmazsa üstten havayı dışarı atsın.

Belli olmuyor hocam. Kasanın ön tarafı tamamen plastik cam değil mi? Eğer tanıdığınız lazerci varsa delikler açtırabilirsiniz ön panele.
Normalde matkapla delecektim fakat ilerde satarken fiyatı vs düşmesin diye istemiyorum.Boşluk dediğim yer burası.
1733574388106.jpeg
1733574401901.jpeg

Dostum kendini yoracağına bi nzxt flow kasa al için rahatlasın sığmama derdin de kalmaz hava akışı derdin de.
Param olsa böyle bir konu açmazdım teşekkürler tavsiyen için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı