Kule tipi soğutucusu nasıl sökülür?

İlginiz için ikinize çok teşekkür ederim.

Anakartın arka braketine ve mavi ya da sende hangi renkli bilmiyorum ama plastik yükselticilerin olduğu vidaları sakın sökme. Sana bahsettiğim alüminyum bloğa yapışık vidaları sökmen yeterli.

İşlemciyi temizledikten sonra bu soğutucunun altını da temizliyoruz dimi? Hiç bilmiyorum kafanızı ütüledim kusura bakmayın😂 @Hypno @PeluşPenguen

Dosya Ekleri

• IMG_4103.jpeg
    IMG_4103.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
@LauraWells evet orayı da temizlemen iyi olur ondan sonra termal macunu sürüp dediğimiz gibi eşit şekilde çapraz vidalarsan sıkıntı olmayacaktır. Şimdi tekrar bakınca gördüm 2 tane vida takman yetiyor sanırım bu durumda ikisini de eşit şekilde yavaş yavaş sıkman yeterli çapraz dediğim şey 4 tane vida takman gerekince işe yarıyor.

@LauraWells evet orayı da temizlemen iyi olur ondan sonra termal macunu sürüp dediğimiz gibi eşit şekilde çapraz vidalarsan sıkıntı olmayacaktır. Şimdi tekrar bakınca gördüm 2 tane vida takman yetiyor sanırım bu durumda ikisini de eşit şekilde yavaş yavaş sıkman yeterli çapraz dediğim şey 4 tane vida takman gerekince işe yarıyor.
Evet 2 tane var sağdan sola 4 tane yok. Bir şeyler yaptım start vericem şimdi umarım gümlemez😂

Dosya Ekleri

• IMG_4105.jpeg
    IMG_4105.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 37
Evet 2 tane var sağdan sola 4 tane yok. Bir şeyler yaptım start vereceğim şimdi umarım gümlemez😂

Geç cevap verdiği için üzgünüm bugün Technopat'a aşırı fazla siber saldırı yaptıklarından dolayı siteye bir türlü giremedim. Sonuç nedir?

Geç cevap verdiği için üzgünüm bugün Technopat'a aşırı fazla siber saldırı yaptıklarından dolayı siteye bir türlü giremedim. Sonuç nedir?
Sorunsuz çalıştı teşekkür ediyorum🙂

Dosya Ekleri

• IMG_4120.jpeg
    IMG_4120.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı