Kule tipi soğutucusunun yamuk durması sorun olur mu?

@KafadanKontak

Hocam önemli olan soğutucunun nereden yamulduğunu netleştirmeniz. Isı iletim borularında kasar varsa işlevlerini tam yerine getiremeyeceği için soğutma performansını illa ki düşürecektir ama sonuçta kusurlu ürün. Direkt iadesini oluşturun. Çünkü bu yamukluk insan eliyle kolay kolay olacak bir şey değil. SÖkün soğutucuyu ve yamuk olan kısımların fotoğraflarını atın buraya. Ya da telefonla daha detaylı yakın ekimler yapın. Tam görelim nereden eğildiğini.
Satın aldığım firma kargo firmasını suçluyor ama dediğiniz gibi, insan eliyle yapılacak veya kargo sırasında oluşacak bir şey değil bu.

Dosya Ekleri

• hava.png
    hava.png
    808,7 KB · Görüntüleme: 48
  • tipi.png
    tipi.png
    659 KB · Görüntüleme: 41
Hocam bu soğutucu ölmüş, iade imkanı yok mu? Aradın mı kargoyu.
Olayın kargoyla bir alakası yok ki hocam. Sistemi kendim topladım. Kasanın içerisinde takılı olarak geldi. Bu sertlikte bir materyalin bu hale gelmesi çok zor.

Hocam bu soğutucu ölmüş, iade imkanı yok mu? Aradın mı kargoyu.

Bakırlar bile yamuk hocam, kargo nasıl yapsın bu kadar.
Malum memleket satıcılarına dert anlatılmıyor ki, herkes topu bir başkasına atıyor. Şimdi ben bu sistemi hazır aldım ama kendim topladım. Geri iade edeceğim zaman sistemi komple mi göndereceğim acaba ?

Olayın kargoyla bir alakası yok ki hocam. Sistemi kendim topladım. Kasanın içerisinde takılı olarak geldi. Bu sertlikte bir materyalin bu hale gelmesi çok zor.

Malum memleket satıcılarına dert anlatılmıyor ki, herkes topu bir başkasına atıyor. Şimdi ben bu sistemi hazır aldım ama kendim topladım. İade edeceğim zaman sistemi komple mi göndereceğim acaba?

Onu arayıp sorman gerekiyor, değişkenlik gösterebilir.

Geçmiş olsun. Bunun kargoda olacağını sanmıyorum. Kapalı kasanın içerisinde bu nasıl olabilir? Aracın içinde sarsılarak bu hale gelmez bu. Yüksek ihtimalle satıcıdan kaynaklı. Sistemi hangi firmadan aldınız? Umarım uğraştırmazlar.

Geçmiş olsun. Bunun kargoda olacağını sanmıyorum. Kapalı kasanın içerisinde bu nasıl olabilir? Aracın içinde sarsılarak bu hale gelmez bu. Yüksek ihtimalle satıcıdan kaynaklı. Sistemi hangi firmadan aldınız? Umarım uğraştırmazlar.
Satıcı Sinerji, kendileri ile görüştüm arıza talep formu oluşturmamı istediler. Büyük ihtimalle sistemi komple geri iade isteyecekler.

Satıcı Sinerji, kendileri ile görüştüm arıza talep formu oluşturmamı istediler. Büyük ihtimalle sistemi komple geri iade isteyecekler.
Dostum ben de ayni sekilde sistem toplamistim sinerjiden ayni sogutucu bana da boyle yamuk sekilde geldi naptilar degisimini yaptilar mi yoksa full sistemi iade mi aldilar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı