Kullandığım ROM'da kafamı karıştıran açıklama

Emirhan TÜRK

Picopat
Daha fazla  
E-Tab 4 VIP ROM V2.0 Performance Edition şu an bu ROM'u kullanıyorum, yeni bir ROM'a geçeceğim. Şöyle bir şey demiş arkadaş:
  • Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.
Bu ne demek? Yeni bir ROM kurmak için ne yapmam gerek? Kuracağım ROM:

E-Tab 4 VIP ROM V2.0 Performance Edition şu an bu ROM'u kullanıyorum, yeni bir ROM'a geçeceğim. Şöyle bir şey demiş arkadaş:
  • Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.
Bu ne demek? Yeni bir ROM kurmak için ne yapmam gerek? Kuracağım ROM:
Sanırım Recovery üzerinden kurulum yapacağınız zaman, Wipe bölümünde sadece System kısmını silmeniz gerektiğinden bahsetmiş. Diğer datalara ellemeyin demiş. Bir de ROM'u yükledikten sonra genellikle Factory Reset atıyorsunuz, atmayın demek istemiş. Benim anladığım bu şekilde.

Ayarlardan sıfırlamayın yazıyor nesini anlamadın.
Öyle demiyor bence ve yanlış bir şey yapıp brick olmasını istemiyorum. 'Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.' Siz buradan ayarlardan sıfırlamayını mı çıkardınız?
Sanırım Recovery üzerinden kurulum yapacağınız zaman, Wipe bölümünde sadece System kısmını silmeniz gerektiğinden bahsetmiş. Diğer datalara ellemeyin demiş. Bir de ROM'u yükledikten sonra genellikle Factory Reset atıyorsunuz, atmayın demek istemiş. Benim anladığım bu şekilde.
Anladım hocam.

Öyle demiyor bence ve yanlış bir şey yapıp brick olmasını istemiyorum. 'Data olmadan ROM'u yüklemeyi veya ROM'u tam yükledikten sonra tableti sıfırlamayı denemeyin. Kurulum Sihirbazı olmadığı için Sistem Arayüzü de dahil birçok uygulamada sorunla karşılaşırsınız. ROM'u yenilemek istediğinizde tam yükleme yapın.'Siz buradan ayarlardan sıfırlamayını mı çıkardınız?

Anladım hocam.

Tam da dediğimi söylüyor, sıfırlama işlemleri bu ROM'da olmadığı için ayarlardan sıfırılamayın diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı