Kullandığım virüs programları bilgisayarıma zarar verir mi ?

Bir tane virüs programı ve cclener kulllanmaya karar verdim. Bir tane daha Advanced SystemCare 6 gibi bir program arıyorm o tarz onu da kullanacağım.

- - - Güncellendi - - -

Bana virüs programı önerir msiniz ?

Virüs programı olarak Bitdefender kullanıyorum 2013'ün en iyi virüs programı seçildi. Yanında ek olarak malwarebytes kurdum. Oda çok etkilidir bu gerçek bir virüs programı değil sadece taratacağım zamanları açıyorum. Advanced system care gibi bir program arıyorsan. Wise Care 365 kur. Kullandıktan sonra ne kadar iyi olduğunu anlayacaksın.

bir tane virüs programı ve cclener kulllanmaya karar verdim.bir tane daha Advanced SystemCare 6 gibi bir program arıyorm o tarz onu da kullanacağım.

- - - Güncellendi - - -

bana virüs programı önerir msiniz ?

Kaspersky dedim. Niye bu kadar sıkıntı yapıyorsan. Virüs programı, ASC, ASC tarzı bir program daha, CCleaner, Defender var sistemde gömülü... FBI'ya ait gizli dosyalarımı tutuyorsun PC'de? Bilinçsiz bir kullanıcı değilsen 1-2 tarayıcı eklentisi, Defender ve CCleaner bile yetecektir.

Kaspersky dedim. Niye bu kadar sıkıntı yapıyorsan. Virüs programı, ASC, ASC tarzı bir program daha, CCleaner, Defender var sistemde gömülü... FBI'ya ait gizli dosyalarımı tutuyorsun PC'de? Bilinçsiz bir kullanıcı değilsen 1-2 tarayıcı eklentisi, Defender ve CCleaner bile yetecektir.

Dostum bana tarayıcı için bir kaç eklenti önerirmisin şu reklamların açılmasını engelleyecek vs.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı