Bende bir öğrenemedim. Öğrensem bende terminal kullanacağım.Direk cd, ls, mv, cp, rm, mkdir ve mount ile işimi hallediyorum.
Bende bir öğrenemedim. Öğrensem bende terminal kullanacağım.Direk cd, ls, mv, cp, rm, mkdir ve mount ile işimi hallediyorum.
İlk başta alışmak istemiyor insan, ama alışınca çok kolay oluyor.Bende bir öğrenemedim. Öğrensem bende terminal kullanacağım.
Kullandığınız özellik derken neyden bahsediyorsunuz?Kullandığınız bir özellik varsa ona göre durum değişir. Normal kullanıyorsanız sadece hangisi güzel görünüyorsa onu seçebilirsiniz bence.
Bunlar işte komutlar. Mount işlemini sürekli kullanmazsınız, 6 tane komut kaldı geriye.Bende bir öğrenemedim. Öğrensem bende terminal kullanacağım.
Ufaktan terminali öğrenmeye başladım. Şimdiden AUR'dan paket yükleyebiliyorum.Bunlar işte komutlar. Mount işlemini sürekli kullanmazsınız, 6 tane komut kaldı geriye.
Dosya yöneticisi özel bir ağ bağlantı türü olabilir veya ekranı dörde bölüp kullanabiliyorsunuzdur. Bunun gibi diğer yöneticilerde olmayan bir özellik varsa kullanmanız zor olur.Kullandığınız özellik derken neyden bahsediyorsunuz?
O zaman hepsini inceleyin, tipini beğendinizi yüklerin, eğer uyum sorunu yoksa.Dosya yöneticisinde işim dosya çıkarmak,sıkıştırmak gibi basit şeyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.