Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir?

İ5 10400F ve 1660Tİ. Memnunum ikisi de hakkını veriyor. Bir kere RDR1 emulatorde sıkıntı çıkardı onuda çözdüm başka bir sıkıntı yok.

4070 Ti Super 7800X3D ve 14700K'yı değişimli kullanıyorum. Ekran kartından çok memnunum hem render hem oyun performansı çok iyi. 7800X3D'de sıkıntı yok ama 14700K inanılmaz ısınıyor. Keşke 7950X alsaymışım dedirtti.

Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!

i5 10.nesil MX550 oyun oynuyorsanız tavsiye etmem oyun performansı kötü değil hatta iyi bile denebilir ama oyun için NVIDIA'nın diğer serileri daha uygundur ama Photoshop montaj mimarlık vb alanlarda kullanıp laptop pilim uzun gitsin diyorsanız sizin için biçilmez kaftan piyasadaki çoğu oyunuda iyi şartlarda çok yüksek performans vermesede iyi oynatır.

Ryzen 5 5500 ve Intel Arc A580. ikisinde çok uygun fiyata aldığım için kullanıyorum. A580 oyun da video encoding ve Decoding'de çok başarılı lakin, yine de oyunlarda hala potensiyelini gösteremiyor. Bence kartın en kötü dez avantajı boşta bile 40W güç tüketmesi. Bir ara RX 6600 almayı düşündüm ama performansları birbirine çok yakınlar, ekstradan bilgisayara para harcamak istemiyorum. Gitti yere kadar artık. Bu arada işlemciden memnunum, oyunlarda bile Max 40-45W güç tüketiyor.

Memnun değilim işlemcimden Allah korusun FX 6300 RX 570 genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum.

FX 6300 ile Firefox açsam 6 çekirdeğin tamamı %100 kullanılıyordu, oyun oynarken Discord'da sesli sohbette sorun çıkarıyordu. Yine de FX işlemcilerine çok ısınıyor demelerine rağmen ben 9cm'lik fanla Max60 dereceyi gördüm. Hayatımda elime geçmiş silikon kalitesi en iyi olan işlemci olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız ekran kartı ve işlemci nedir? Kullandığınız ekran kartı ve işlemciden memnun musunuz? Aslında genel olarak bir yorum yaparsanız, öneri arayanlar için de genel bir bilgi olmuş olur. Sisteminizle daha çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Yeterli oluyor mu? Bir iki satır yazarak geçiştirmeyin. Herkes için bilgi olmuş olsun. İyi sosyaller!

4080M.
i7 13700HX işlemci bayağı ısınıyor arada bir 90 dereceyi yokluyor Valorant'ta :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı