Kullandığınız en tatlı korsan nedir?

NFS Most Wanted diyebilirim. Korsan denildiğinde denizdeki haydutların kastediliyor oluşunu sandığım dönemlerdi.
 
PS3'teki oynadığım tüm oyunlar ve DLC'ler.
PC'de ilk Crysis 20 liraya bulup almıştım onun haricinde tüm oyunları korsan oynadım.
Filmleri hep korsan izlerim.
Orijinal oyunum olsa bile korsanı indirmek daha kısa sürdüğü için korsan yüklerim mesela GTA 5 var ama 95 GB olduğu için korsan 30 GB indirdim.
Bloody'nin yazılımı paralıydı onu da korsan kurdum Rusça ama idare ediyoruz.
 
Ac oyunlarına, CoD oyunlarına, tüm EA oyunlarına 1 kuruş vermeyip paramı çarçur etmiyorsam en büyük hırsız benim, kabul ediyorum. Ha ama sizde o yok. "Şimdi senin paran cebinden çalınsa" hıhahahaha.
Kesinlikle. Her yıl ısıtıp anormal fiyat etiketiyle oyun veriyolar. Rogue Legacy, The escapist, The Long Dark, Hotline Miami tarzı oyunlara verilmesi çok daha mantıklı, ki daha ucuz yani :D
FIFA, PES, NBA, NFL tarzı oyunların kilit bir topluluğu var. Ne olursa olsun o oyunu alıyorlar. Normal kullanıcı gibi değiller, oyun içi para yatırma falanda yapıyorlar.


Öhm, neyse. En son Delta Force indirmiştim. Hala fazla iyi.
 
Hırsızsınız hemen sizi silivriye alsınlar çikolata çalsan araba çalsan cebinden paranı çalsalar üzülürsün basbayağı hırsızsın bence intihar et.
Bu düşmanlık, bu ateş ve tutku.. Aradığım kan işte.
 
Doğuda petrol kaçakçılığı yapmak ile korsan yazılım indirmek aynı derecede suçtur. Fakat oyunu veya yazılımı korsan kurmak kolay olduğu için bir kaç tık tık ile halledip gerisini düşünmez insanlar. İnsan beyni de her fırsatta kendimizin haklı olduğuna dair çaba gösterdiği için bir de utanmadan para verip çalmayan insanları aptal yerine koyabilir bu''çok zeki''korsancıklar.
Beynini kullanmayan bir insan her konuda kendini haklı görür. Suç işlediğinin farkında bile olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı