Kullandığınız klavye modeli nedir?

E yooso Z11 kullanıyorum. Küçük boylu olması ve Keycaps lerinin PBT olmasından dolayı tercih etmiştim. Tek eksisi var o da ledleri monitöre vurduğu için ışık seviyesini en düşükte tutmak zorunda kalıyorum.

Gamepower Calypso red switch. Sebebi ise aynı anda çok fazla tuşa basabildiğim için oyunda koruma tutabiliyorum. (Artık çoğu klavyede var)

Logitech G915 (full klavye, TKL sevmem)

Çok eski, güzel bir klavye. Eski olduğu için USB type-C girişini kullanmıyor, micro USB girişi var. Ama sadece şarj etmek için kullandığımdan dolayı bu ne kadar bir eksiklik sayılır bilmiyorum.

Onun dışında eksi sayabileceğim bir yönü aklıma gelmiyor, geri kalan her şeyini seviyorum. Tuş hissiyatı, tuşlar arası aralık, fonksiyonel G1/G2/G3/G4/G5 tuşları, klavye üzeri ses kontrol tuşları, M1/M2/M3/MR tuşları, ses yükseltme/kısma tekerleği vs.. (her ne kadar bu saydıklarımın çoğunu kullanmasam da )

Sırf ergonomisi bile beni tatmin ediyor.

Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Black Version

Gamepower Saber RGB. Şimdiye kadar bir sorununu görmedim, 3-4 yıldır kullanmaktayım, üstüne içecek falan da döküldü gram bir şey olmadı.

Gamepower Orge rgb.

Almayın aldırmayın çöp klavye, bazı tuşlar basmıyor basanlarda tekliyor.
Neden aldın diye sormayın 4/1 fiyatına sıfır aldım

Gamepower Warlock compact.

Kullandığınız klavye modeli nedir?
Ve size göre artısı/eksisi nedir?

A4Tech KM-720 bazamın altından çıktı işimide görüyor bozulana kadar devam edeceğiz. Artısı gariban işi baba, eksisi bulunmuyor. Baba klavyedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…