Kullandığınız klavye modeli nedir?

Logitech G213

• Geçen "H" tuşu basmadı, kendi kendine düzeldi.
  • Ses kısma tuşuna sert basmak lazım.
  • Tab tuşuna sert basmak lazım.
  • Onun harici... Bilmem, birkaç yıl oldu. Bunu aldığım zaman pek bilgim yoktu zaten, 2021-2022 ilk başları gibi bir zamandı.

Ziyoulang K68.

1701739031017.png

Çok ucuz olması ilgimi çekmişti, pilli olması dışında bana bir sorun yaşatmadı gayet memnunum.

G513 Carbon. Artılari bilek desteğinin olmasi ve G HUB yazılımı. Tuşları sağlam değil, kırılan tuşlar olduğu için SteelSeries puding tuş takımı aldım. Işıklandırma kuvveti düşük, ayrıca W tuşunun mavi LED'i öldü. 3 yaşını doldurdu galiba, zamanında uygun fiyata almıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Gamebooster G918 White Fire Storm Red Switch RGB

3 senedir kullanıyorum. Almadan önce çok tereddüt ettiğim bir klavyeydi kendisi. Fakat gerçekten hakkını veriyor. Tek eksisi driverı olmaması. RGB modları FN+ kombinasyonu ile yapmak kafa karıştırıyor bir yerden sonra.

Hyperx Alloy Origins Pbt
+ Malzeme kalitesi
+ RGB aydınlatma kalitesi
+ Switch kalitesi
+ Red switch hissiyatı
+ Switch sesi tam tok sessiz red
- Anlamadığım şekilde sanki yüzeyi fazla toz tutuyor

Razer Blackwidow Elite Green Switch.

+Klavye üstünde USB girişi bulunuyor.
+Multimedya tuşları abartılı değil ve gayet güzel.
+Bilek desteği var.
+Switch sesi tatmin ediyor.

-Üretimi durduruldu ve diğer modelleri Elite gibi değil.

Akko 5087b Plus

1701745930245.png

Harika bir klavye Ekim'de 2000 liraya almıştım. Hotswap, Wireless ve RGB özellikleri var. Programından rahatlıkla ayarlayabiliyorsun ayrıca sesi de çok güzel.

Eksi yanı yok.

Logitech G213 kardeşimin arkadaşınındı Allah razı olsun çökmeme izin verdi.
Yoksa ölsem alamazdım. I like to suck rich people zengin insanları seviyoruz. demek bu arada.:D)SASLDJKLŞAS

Tak tuk ses çıkmıyor, tuşlar içine çökmüyor. Tam idealist memur klavyesi, vazifesini yerine getiren adam gibi adam.
Klavye canlı olsa evine ekmek bile götürür 3 harfli küfür.
Hayırlı forumlar dayılarım.

✌️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı