Kullandığınız klavye modeli nedir?

Dierya TMKB T68se.
Farklılık olsun diye brown switch almıştım ama kırmızı tercih etseydim keşke diyorum bazen. O basma hissi olmasa da olurmuş, uzun zaman kırmızı kullanınca lineer switche alışmışım. Çok da kaliteli bir tık tık sesi yok, ama kötü de değil bence. F tuşları olsa daha çok rahat ederdim ama bütçem dahilinde tuş sayısından feragat ettim daha kaliteli bir model tercih ettim. Yay sesi yok. Ucuz mekanik klavyelerdeki gibi tuşa basınca çıkan aşırı yanki ve tenekemsi ses yok. Modlarsam daha iyi olabilir, aldığımdan beri hiç uğraşmadım. Görüntü olarak gayet şık, masada yer kaplamıyor. Boyutunun küçük olması sayesinde yanımda taşıdığım oldu. İhtiyacımı görüyor şimdilik.

Corsair k95 kullanıyordum klavyenin solunda G tuşlarının olması hoşuma gitmiyordu. Başka bir yerde klavye kullanırken yazı yazmakta zorlanıyordum.

Şuan Asus ROG Strix Scope RX Red kullanıyorum benim için birinci artısı hissiyatı çok hoş. Solda gereksiz G tuşları yok ve Armoury Crate ile eşleşiyor. Tüm kasanın ve klavyenin tek tıkla RGB sini ayarlayabiliyorum. Görsel olarak sade ve şık bir tasarımı var ürün ne olursa olsun görsel olmayınca bir işe yaramıyor. Tek eksisi ses açıp kapama tekerleği olmaması bence.

217.jpg

263.jpg

Corsair k95 kullanıyordum klavyenin solunda G tuşlarının olması hoşuma gitmiyordu. Başka bir yerde klavye kullanırken yazı yazmakta zorlanıyordum.

Şuan Asus ROG Strix Scope RX Red kullanıyorum benim için birinci artısı hissiyatı çok hoş. Solda gereksiz G tuşları yok ve Armoury Crate ile eşleşiyor. Tüm kasanın ve klavyenin tek tıkla RGB sini ayarlayabiliyorum. Görsel olarak sade ve şık bir tasarımı var ürün ne olursa olsun görsel olmayınca bir işe yaramıyor. Tek eksisi ses açıp kapama tekerleği olmaması bence.

Eki Görüntüle 2041799

Eki Görüntüle 2041800
Kasa alev atıyor alev.

3 yildir Trust GXT 830 RW kullaniyorum, memnunum.
Klavyeden pek bir beklentim olmadigi icin bozulana kadar kullanmayi dusunuyorum.

Apex Pro TKL
Artılar:
+ İnsanı zorlayan hızı.
+ Bilek desteği.
+ OLED ekran sayesinde programa ihtiyaç duymadan GPU ve CPU sıcaklığı görmek benim için güzel.
+ Switch sesi yok.
+ USB girişi var ama kullanmıyorum.

Eksiler:
- Yok.

1 yıldır HyperX Alloy Core RGB Membran kullanıyorum ve hiçbir eksisini görmedim. Işıklarını açıp kapatmak ve ayarlamak için yazılıma ihtiyaç duymaması en büyük artısı benim için. 2008 yılından 2022 yılına kadar aynı klavyeyi kullanmış, yani ilk defa klavye değiştirmiş birisi olarak hiç yabancılık çekmeden, hiç yadırgamadan direkt kullanmaya başladığımı söylemek bu klavye için sanırım en büyük övgü olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı