Kullandığınız klavye nedir?

Kronik tuş basmama ve ışık sönme sorunlu. Herkeste olacak diye bir şey yok ama çok yaygın bir sorun, berbat bir klavye zaten.
300₺ sonuçta, bozulursa yenisini alırsın. Bu forumun dandik dediği bazı ürünleri çok uzun yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım.

300₺ sonuçta, bozulursa yenisini alırsın. Bu forumun dandik dediği bazı ürünleri çok uzun yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım.

İşte hocam ben sorun yaşıyorum. Size sıkıntısız ürün gelmiş ama bu ürün kronik sorunlu. 300TL sonuçta demeniz aslında bir şeyi değiştirmez. 300TL ile çok daha uzun ömürlü klavyeler alınabilir.

300₺ sonuçta, bozulursa yenisini alırsın.
Bozuldu diyelim, 300TL zararda adam. 600TL eder, 600TL'ye direkt başta iyi klavye alsaydı çok daha uzun ömürlü bir klavye olurdu.
Bu forumun dandik dediği bazı ürünleri çok uzun yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım.
Sizin sorun yaşamamanız ürünü iyi yapmıyor. Bu lafı o kadar fazla söyledim ki, duvarıma asmak istiyorum.

Öyle bir cümle kurmuşsunuz ki, sanki ürünü biz dandik ilan ediyoruz. Özellikleri belli, sorun yaşayanlar belli.

Cooler Master Devastator II.
936045FB-D280-42FE-A539-5B1235B3D5A0.jpeg

Bozuldu diyelim, 300TL zararda adam. 600TL eder, 600TL'ye direkt başta iyi klavye alsaydı çok daha uzun ömürlü bir klavye olurdu.

Sizin sorun yaşamamanız ürünü iyi yapmıyor. Bu lafı o kadar fazla söyledim ki, duvarıma asmak istiyorum.
İyi yapıyor diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
600₺'ye benzer görünümde mekanik klavye bulursan TR tuş dizilimi olması önemli. Link bekliyorum sipariş geçeyim hemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı