Kullandığınız Programlar Neler?

Death

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2013
Mesajlar
151
Bu Konuya herkes kullandığı programları yazabilir mi?
Ne işe yaradığını tavsiye edip etmediğinide yanına eklerse tavsiye edilen programlardan bizlerde istifade etmiş oluruz...

Ben Başlayayım.

-Auslogics BoostSpeed - Bakım & Onarım yazılımıdır tavsiye ederim duyduğum kadarıyla kaliteli bir yazılım.

-Fraps - Zaten bilmeyen yoktur.Oyunların FPS Değerlerini ölçer ve Screenshot almaya ayrıca oyunlarda video çekmeye yarar. Elbette alanında en iyisi.

-Revo Uninstaller Pro - Kalıntı bırakmadan Bilgisayarınızda kurulu olan herşeyi kaldırabilen bir kaliteli bir yazılım önerebilirim bendeki deneme sürümü olduğundan bir lisans'a ihtiyacım var :)

-Internet Download Manager - Bir download yazılımıdır bilmeyen yoktur sanıyorum lisansım yok deneme sürümünü kurdum bir lisansım olsun çok isterdim şiddetle öneririm.

-CPUID - Isı değerlerini ölçmeye yarayan kaliteli bir programdır bu yazılımıda öneririm tabii daha iyisi var mıdır elbette vardır fakat ben bilmiyorum ayrıca tahminimce ücretlidir daha iyisi.

-Teamviewer - Kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır Kalitelidir daha iyisini duymadım öneririm.

-Skype - Bilmeyen yoktur aslında ama yinede açıklama yapayım.
Ücretsiz Görüntülü ve sesli görüşme sağlamanıza yarayan eşsiz bir yazılımdır olamzsa olmaz. :)


Bunlar benim kullandığım yazılımlardır hepsi severek kullandığım memnun olduğum yazılımlardır tavsiye ederim umarım sizde kullandığınız yazılımları benim gibi açıklamalarıyla tavsiyelerinizle yazarsınız...:)
 
SpyHunter :Bazı programlar yüklenirken sizden habersiz rahatsız edici ek uygulamalar (Toolbar vb.)yükler bunları RevoUninstaller gibi programlar yada antivirüsler çözemez.SpyHunter sisteminizde yüklü sizin göremeyeceğiniz yada sildim diye sandığınız zararlı uygulamaları bulur ve kesin çözüm ile ortadan kaldırır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı