Kullandığınız uygulamaları atın!

VLC, Anlatmaya gerek yok gelmiş geçmiş en iyi media player. Bu olmasaydı Windows'un rezalet media playerına kalırdık. :D
Ayrıca kodlama için VS Code, Şifre yöneticisi olarak Bitwarden, torrent istemcisi olarak qbittorrent ve VPN olarak Proton kullanıyorum.

Blender. Her haltı yapan bir program. 3D modelleme, 2D modelleme, animasyon, rig, texture, video editleme, sculpting... Diye gidiyor.

AnyBurn:

ISO dosyalarını düzenlemeye yarıyor.

AnyToISO:

Herhangi bir şeyi ISO yapmaya yarıyor.

OPL Manager:

OPL için oyun ayarlamaya yarıyor.

Horizon:

Xbox 360 oyunları için bir araç.

Rastgele aklıma gelenleri yazdım.

Technopat Sosyal'di zamanında. Telefona indirdim uygulama tabiri oradan geliyor. Şu an Discord derim büyük ihtimal. Sadece arkadaşlarımla sohbet ediyorum bu aralar. Ayrıca..

Dosya Ekleri

• 1725133427662.png
    1725133427662.png
    3 KB · Görüntüleme: 46
Hocam tarayıcı koleksiyonu mu yapıyorsunuz? :D

Eh işte 😁 Firefox'ta var ama önceden kullandığım tarayıcı olduğundan silemiyorum onu.
Webkit kullanan tarayıcılarda GNOME webi de denedim ama onda hiçbir yere giremedim ve reklam engelleyici pek etkili değildi Falkon'da grasemonkey ile gene YouTube falan çözülüyordu mükemmel olmasa da.

Technopat Sosyal'di zamanında. Telefona indirdim uygulama tabiri oradan geliyor. Şu an Discord derim büyük ihtimal. Sadece arkadaşlarımla sohbet ediyorum bu aralar. Ayrıca..
Aç bakayım klasörü :D
AnyBurn:

ISO dosyalarını düzenlemeye yarıyor.

AnyToISO:

Herhangi bir şeyi ISO yapmaya yarıyor.

OPL Manager:

OPL için oyun ayarlamaya yarıyor.

Horizon:

Xbox 360 oyunları için bir araç.

Rastgele aklıma gelenleri yazdım.
Hepsini yaz hepsini 😁

Technopat Haberler