Çözüldü Kullanıcı değişince virüs girer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

656682

Picopat
Microsoft hesabıma virüs girmişdi sonra USB bellekten temiz kurulum yaptım ama silinmemiş windows kilit ekranından merak edip tıkladım ve şifreyi girdim sonra Windows hazırlanıyor dedi bayağı bekletti sonra bilgisayarı kapat aç yapıp orijinal kullanıcıya geçtim virüs girmiş midir ve bu kullanıcıyı nasıl sileceğim?

Çözüm
Microsoft hesabıma virüs girmişdi sonra USB bellekten temiz kurulum yaptım ama silinmemiş Windows kilit ekranından merak edip tıkladım ve şifreyi girdim sonra Windows hazırlanıyor dedi bayağı bekletti sonra bilgisayarı kapat aç yapıp orijinal kullanıcıya geçtim virüs girmiş midir ve bu kullanıcıyı nasıl sileceğim?

Hocam format attıysanız Windows'u yeniden kurduğu işin virüs gidecektir kalma ihtimali yok.
Microsoft hesabıma virüs girmişdi sonra USB bellekten temiz kurulum yaptım ama silinmemiş Windows kilit ekranından merak edip tıkladım ve şifreyi girdim sonra Windows hazırlanıyor dedi bayağı bekletti sonra bilgisayarı kapat aç yapıp orijinal kullanıcıya geçtim virüs girmiş midir ve bu kullanıcıyı nasıl sileceğim?

Hocam format attıysanız Windows'u yeniden kurduğu işin virüs gidecektir kalma ihtimali yok.

Çözüm
2 tane kullanıcı var biri orijinal biri virüslü virüslü olan Microsoft hesabı yine de gitmiş midir?

Virüs Microsoft hesabınıza bulaşmaz bilgisayara bulaşır ve Format atmışsınız yani sorun yok.

Virüs Microsoft hesabınıza bulaşmaz bilgisayara bulaşır ve Format atmışsınız yani sorun yok.

@656682 hocam çözüm olarak işaretler misiniz ben iletiyorum fakat kabul etmiyorlar :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı