aydos
Hectopat
- Makaleler
- 1
Sorunumu anlatmaya çalışacağım. Umarım çözebiliriz. Max Payne 3 oyununda karşılaştığım bir hata sonrası aşağıdaki makaledeki işlemleri uyguladım. Öncesinde sistem geri yükleme noktası oluşturdum.
pchocasi.com.tr
Yeni açtığım yönetici hesabıyla oturum açıp dizin ismini değiştirdikten sonra asıl hesabıma geçince e-postalar, şifreler arka plan gitmişti. Arama kısmına yazılmıyordu. Sistem geri yükleme yaptım. Sonuç aşağıdaki gibi. Oyunlarım vs. yüklü fakat bütün resimler, ayarlar hesaplar girmiş. Mesela mail uygulamasındaki bütün ayarlar gitmiş. Google'daki hesaplarım gitmiş. Windows'da kullandığım Microsoft hesabımın fotoğrafı falan da gitmiş. Nasıl düzeleceği hakkında bir fikriniz var mı? Ekran görüntüsü alınca bildirim gelirdi. Mesela sağ alt kısımdaki bildirim panelinde hiçbir ayarı açamıyorum. Bluetooth falan hak getire. Anlayacağınız değişik bir durum oldu anlatabilmişimdir umarım. Sorularınız olursa yanıt vereceğim. Ekran görüntüsü aracıyla aldığım ekran görüntülerine de ulaşamıyorum şu an. Konumu girdiğimde hata veriyor. Telefondan çektim onun için resimleri. Temp dosyalarının yeri de değişmiş sanırım, bilmiyorum, bayağı bir ayar bozuldu sanırım.
Windows 10'da Kullanıcı Dizin Adı Değiştirme
Bugün bahsedeceğimiz konu Windows 10 da kullanıcı adını değiştirme. Standart kullanıcı adından bahsetmiyorum, C:Kullanıcılar kısmında ki klasör isminden
pchocasi.com.tr