Kullanıcı deneyimi ödemli: Android için normal/orta kalitede Call Recorder App tavsiyeleriniz

pod_ibrahimoff

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bu gönderiyi okuyan herkesi selamlıyorum. Gelen giden çağrıları kaydetmek için bir sürü uygulama indirip denedim ve neredeyse %99. oldukça kalitesiz (neredeyse duyulmuyor ses kaydı) ses kaydı yapmakta. Bu uygulamaların birçoğu premium üyelik isteyen ücretli idi ve ödeme de yapıp denedim birkaçını. l kullanıcı deneyimlerinize dayanan kullanmış olduğunuz veya şu an kullandığını hangi uygulamayı önerirsiniz?

Cevap yazacak olan tüm kullanıcılara önceden çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Ulvi İbrahimov

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim şu an kullandığım herhangi bir sorun yaşamadığım uygulamadır rica ederim.
Buyurun link Arama Kaydedici - Google Play'de Uygulamalar
çok teşekkür ederi, Mahşer. Yükledim deneyeceğim. Feedback'ı buraya yazacağım, arama yapan başkası da faydalanır belki )) İyi akşamlar.

çok teşekkür ederi, Mahşer. Yükledim deneyeceğim. Feedback'ı buraya yazacağım, arama yapan başkası da faydalanır belki )) İyi akşamlar.
Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve uygulamanın istediği tüm izinleri verdiğime rağmen kayıt başarısız oluyor. Karşı tarafın sesi record olmuyor ((

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı