Kullanıcı hesabı denetimi "Yönetici parolası girin" hatası

Kullanıcı hesabı ayarlarına göz atın. Hesabınız yönetici mi?

Recep Abi aynı hata bende de var. 2 haftadır buna uğraşıyorum bir çözüm bulamadım. Bende konuk hesabı yazıyor ve tek kullanıcı var ne yapmam lazım lütfen yardım eder misin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata Administrator hesabına girip çıkıp, aktifleştirip kapatmaktan ve hesapları çok kurcalamaktan oluyor. Çözümünü de buldum arkadaşlar eğer aynı sorunu yaşayan olursa (ki olacaktır) çözümü buraya bırakıyorum.
İzlenecek adımlar:
1- İlk önce bilgisayarımızı Güvenli Mod'a (safe mod) alıyoruz. >Bilmeyenler Buraya Tık<
2- Komut İstemi'ni Yönetici olarak (elevated command prompt) açıyoruz. >Bilmeyenler Buraya Tık<
3- Yönetici olarak açtığımız komut istemimize şu kodu giriyoruz: net user administrator activate:yes (bende / kabul etmiyor, normalde /activate:yes yazılıyor, olmazsa siz de öyle yapın) Komut istemini kapatmıyoruz.
4- Şimdi de Komut İstemi'ne şu kodu giriyoruz: net user Administrator 123 (Bu kod Administrator hesabının parolasını 123 yapacaktır siz başka bir parola koyabilirsiniz. Parolayı boş geçmeyin sıkıntı çıkartıyor.)
5- Makinemizi yeniden başlatıp Administrator hesabına girdikten sonra tekrardan yönetici haklarıyla komut istemi açıyoruz.
6- Ve ilk önce şu kodu giriyoruz: net user AAA /add
Sonra da şu kodu: net localgroup Administrators AAA /add
7- Daha sonra makinemizi tekrar yeniden başlatıyoruz normal kullandığımız hesabımıza giriyoruz ve bilgisayarım'a sağ tıklayıp Yönet diyoruz (UAC penceresi çıkacak Administrator ve parolayı girip öyle açıyoruz).
8- Sistem Araçları > Yerel Kulanıcılar ve Gruplar > Kullanıcılar bölümündeki yeni oluşturduğumuz hesap olan AAA yı sağ tıklayıp sil diyoruz. (kafa karıştırmaması için)
Ve sonrasında UAC kontrolü tekrar bizde oluyor... Tamamen kendim yazdım arkadaşlar alıntı falan değildir.

Kardeş iki yıllık bir hortlatma yapmışsın. Sağol yine de belki birilerinin işine yarar.
Biliyorum hocam, bu sorunu az önce ben yaşadım, Google'da burası çıktı. Fakat burada da dostlarımız sorunu çözememiş, ben de başkaları da aynı sorunu yaşar da bulamaz diye yazma gereği duydum. Hatalıysam aramızda kalsın

Abicim kesin oluyor mu?
yani ben güvenli moda geçince izin verecek mi
bide güvenli moddan çıkmak istersem yeniden başlatınca normale dönüyor mu

hocam adımları yaptım pc yi yeniden başlattım ama sistemde 3 hesap oluştu adminastrator AAA ve benim kendi hesabım dediğin gibi kendi hesabıma girdim. UAC yi açtım. Çubuğu alta indirmeye çalıştığımda bunu sadece yönetici yapabilir dedi. Bende AAA ya girdim UAC yi açtım çubuk aşşağı inebiliyordu ama ben basmadım danışmak için ne yapmam lazım söylermisin ben hesabı admin yapmak istiyorum amacım o

Son düzenleme:
kardeş sen yaptınmı ben yapamadın yardım et knk

Şu an kendi hesabım karsıma çıkmıyor ne yapmam gerek lütfen yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…