Bu hata Administrator hesabına girip çıkıp, aktifleştirip kapatmaktan ve hesapları çok kurcalamaktan oluyor. Çözümünü de buldum arkadaşlar eğer aynı sorunu yaşayan olursa (ki olacaktır) çözümü buraya bırakıyorum.
İzlenecek adımlar:
1- İlk önce bilgisayarımızı Güvenli Mod'a (safe mod) alıyoruz.
>Bilmeyenler Buraya Tık<
2- Komut İstemi'ni Yönetici olarak (elevated command prompt) açıyoruz.
>Bilmeyenler Buraya Tık<
3- Yönetici olarak açtığımız komut istemimize şu kodu giriyoruz: net user administrator activate:yes (bende / kabul etmiyor, normalde /activate:yes yazılıyor, olmazsa siz de öyle yapın) Komut istemini kapatmıyoruz.
4- Şimdi de Komut İstemi'ne şu kodu giriyoruz: net user Administrator 123 (Bu kod Administrator hesabının parolasını 123 yapacaktır siz başka bir parola koyabilirsiniz. Parolayı boş geçmeyin sıkıntı çıkartıyor.)
5- Makinemizi yeniden başlatıp Administrator hesabına girdikten sonra tekrardan yönetici haklarıyla komut istemi açıyoruz.
6- Ve ilk önce şu kodu giriyoruz: net user AAA /add
Sonra da şu kodu: net localgroup Administrators AAA /add
7- Daha sonra makinemizi tekrar yeniden başlatıyoruz normal kullandığımız hesabımıza giriyoruz ve bilgisayarım'a sağ tıklayıp Yönet diyoruz (UAC penceresi çıkacak Administrator ve parolayı girip öyle açıyoruz).
8- Sistem Araçları > Yerel Kulanıcılar ve Gruplar > Kullanıcılar bölümündeki yeni oluşturduğumuz hesap olan AAA yı sağ tıklayıp sil diyoruz. (kafa karıştırmaması için)
Ve sonrasında UAC kontrolü tekrar bizde oluyor... Tamamen kendim yazdım arkadaşlar alıntı falan değildir.