Kullanılabilir Kablosuz Ağları Bulma Özelliği Nasıl Kapatılır?

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar çok ama çok önemli bir sorunum var. Biliyorum Windows Xp desteği kapanmış durumda ama internette araştırma yapmaya çalıştım ama pek bilgi edinemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunum şu: Bildiğiniz gibi Windows Xp ile gelen bir uygulama var. Kendi özelliği yani. Bu uygulama saatin orada bulunan kablosuz ağları bulma ve görüntüleme ekranı. Ben bir program kullanıyorum ve sanırım bu özellikle çakışıyor. Çakışmadan kastım; o programda kablosuz ağları aradığım zaman sonuç çıkmıyor. Çok büyük ihtimal Windows Xp'ye ait bu özellik aktif olduğundan o uygulamada ağlar gözükmüyor. Bu sebeple bu özelliği kapatmam gerekiyor. Zaten wireless adaptörümün programının ağı bulma ve başlanma programım var. Tek istediğim Windows Xp'ye ait olan kullanılabilir ağları görüntüleme ve bağlanma özelliğini devre dışı bırakmak. Bir ara çok eskiden bu özelliği kapatmıştım ama artık hatırlamıyorum.

Tam ne olarak aratmalıyım Google'da bunuda bilmiyorum.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı