Windows XP'yi nasıl kullanılabilir hale getiriririz?

Ama giriş yapamıyorum. Uygulama Premium hesabı istiyor. Zaten Premium hesaba sahibim. Çözümü yok mudur ya

Az önce bana gelen E-Posta'yı gördüm. Eğer uygulama 2017'den önceyse XP Vista Spotify çalışmayacak. Umarım değildir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230201-014256_Gmail.jpg
    Screenshot_20230201-014256_Gmail.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Ama giriş yapamıyorum. Uygulama Premium hesabı istiyor. Zaten Premium hesaba sahibim. Çözümü yok mudur ya

Az önce bana gelen E-Posta'yı gördüm. Eğer uygulama 2017'den önceyse XP Vista Spotify çalışmayacak. Umarım değildir.
Bilmiyorum hocam bende çalışıyordu Vista ve XP'de. Hatta kendi sitesinden halen indirebiliyoruz.
1675241306832.png

Arkadaşlar benim elimde 2011 model bir Casper laptop var. Ve şu an içerisinde 500GB SSD ile Windows XP 64 Bit kullanıyorum. Gariptir ki 64 Bit XP'ye çok az driverda olsa ben bütün driverlarımı kurabildim. Sistem şu an gayet stabil. Ama bir sorun var XP'nin bütün güncellemeleri ve az da bazı modern programlar gerekiyor bana Chrome ya da Firefox'un az birz yeni sürümleri yeterli olur. Bana tüm 64 Bit XP güncellemeleri ve Spotify, Steam, Chrome, Firefox gibi uygulamalar lazım. Bana bunları nasıl tedarik ederim söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Spotify, Steam gibi uygulamaları unutun o uygulamalara artık Win XP üzerinden erişemezsiniz ama tarayıcı kullanabilirsiniz mypal tarayıcı ile her siteye girebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı