Çözüldü Kullanılabilir RAM miktarı sürekli azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512 gb
Ekran kartı
rtx 3050 4gb mobile
İşlemci
i512500h
Yeni bir laptop aldım 16 GB RAM vardı. Windows 10 kurdum ve kullanılabilir RAM miktari 15.7 gözüküyor pek önemsemedim GeForce expreince kurdum oradad da 15.76 idi. Bugün GeForce Experience'ye baktığımda 15.71'e düşmüş. Sürekli azalıyor sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    81,9 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm
Yeni bir laptop aldım 16 GB RAM vardı. Windows 10 kurdum ve kullanılabilir RAM miktari 15.7 gözüküyor pek önemsemedim GeForce expreince kurdum oradad da 15.76 idi. Bugün GeForce Experience'ye baktığımda 15.71'e düşmüş. Sürekli azalıyor sebebi nedir?

Dahili GPU'nuz kendisi için ayırıyor yanlış bilmiyorsam. Korkulacak bir şey yok.
Bende de aynı normal durum.

Dahili GPU'nuz kendisi için ayırıyor yanlış bilmiyorsam. Korkulacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Katılıyorum. Ayrıca BIOS'tan dahili GPU'nun belleği ayarlanabilir. En azından masaüstü bilgisayarda ayarlayabiliyorsun. Dizüstü kullanmayalı çok uzun zaman oldu, eskisi kadar hakim değilim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı