Magical Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 16 GB Dual kit RAM kullanmama rağmen formattan sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
16 GB Dual kit RAM kullanmama rağmen formattan sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Ağustos 2023 #31 Magical dedi: Problem ortadan kalktı temizlikten sonra yani yanlış bilgi verdiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kendim test edebilme şansım olsaydı daha hızlı çözüme ulaşırdım ben buradan ne görebiliyorsam onu söylüyorum. Artı 0 Eksi
Magical dedi: Problem ortadan kalktı temizlikten sonra yani yanlış bilgi verdiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kendim test edebilme şansım olsaydı daha hızlı çözüme ulaşırdım ben buradan ne görebiliyorsam onu söylüyorum.
KS KS Magical Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #32 534747 dedi: Dediğim gibi kendim test edebilme şansım olsaydı daha hızlı çözüme ulaşırdım ben buradan ne görebiliyorsam onu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... İşin içinden sıyrılmak için bir tık kötümser yaklaştınız gibi geldi belirtmek istedim. Artı 0 Eksi
534747 dedi: Dediğim gibi kendim test edebilme şansım olsaydı daha hızlı çözüme ulaşırdım ben buradan ne görebiliyorsam onu söylüyorum. Genişletmek için tıkla... İşin içinden sıyrılmak için bir tık kötümser yaklaştınız gibi geldi belirtmek istedim.