Epic Games Kullanılır mı?

Arkadaşlar ben Steam'den Dead Cells alacaktım ki bir arkadaşım Epic Games'de 40 TL olduğunu söyledi. Ancak ben Epic'den almak yerine korsan indirmenin daha mantıklı olduğunu bile düşündüm. Epic Games nedense çok kötü bir platform gibi geliyor bana. Siz de öyle düşünüyor musunuz?
Ücretsiz oyun vermese yüzüne bile bakmam, hiç optimize değil. Ama 40 lira için de korsana başvurur muyum bilemem. 300-500 bir şey olsa Steam de 1000'li rakamlarda olsa ikisine de bakmam korsana yönelirirm ama burda biraz saçma olur.

Ben dead cells'i eski steam hesabımdan oynamıştım zaten ama 180 tl değeceğini düşünmüyordum. İndirimde bile 120 civarı olmuştu. Ayrıca dlc'de daha ucuz epicte galiba oradan alacağım.

Arkadaşlar ben Steam'den Dead Cells alacaktım ki bir arkadaşım Epic Games'de 40 TL olduğunu söyledi. Ancak ben Epic'den almak yerine korsan indirmenin daha mantıklı olduğunu bile düşündüm. Epic Games nedense çok kötü bir platform gibi geliyor bana. Siz de öyle düşünüyor musunuz?
Aksine çok güvenilirdir. Unreal Engine'in sahiplerinin platformudur. Ama arayüzünü ben de sevmiyorum mesela. Steam yılların alışkanlığı çünkü bende. Ama güven sorunu yaşamayın.

Kullanılır ama aradaki fiyat farkı çok olmayınca, keşke Steam'den alsaydım, dedirtiyor insana. En azından ben öyle diyorum

Şu Epic Launcher için söylenenleri anlamıyorum. Oyuna girdikten sonra Launcher ile ne işiniz kalıyor? Şahsen oyun açılıp sorunsuz çalışıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum.

EA bile launcherı geliştirdi Epic hala geliştiremedi 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı