Arkadaşlar ben Steam'den Dead Cells alacaktım ki bir arkadaşım Epic Games'de 40 TL olduğunu söyledi. Ancak ben Epic'den almak yerine korsan indirmenin daha mantıklı olduğunu bile düşündüm. Epic Games nedense çok kötü bir platform gibi geliyor bana. Siz de öyle düşünüyor musunuz?
Evet kullanılır, GTA 5'i oradan kullanıyorum.Arkadaşlar ben Steam'den Dead Cells alacaktım ki bir arkadaşım Epic Games'de 40 TL olduğunu söyledi. Ancak ben Epic'den almak yerine korsan indirmenin daha mantıklı olduğunu bile düşündüm. Epic Games nedense çok kötü bir platform gibi geliyor bana. Siz de öyle düşünüyor musunuz?
Ama bunlar doğru.Alabilirsin ancak, launcherı aşırı hantal, özelliksiz ve geri. Sistemde ekran kartına yük bindiriyor vs. Steam varken Epic Games'e bulaşma boş ver. Gamepasste varsa oradan da oynayabilirsin.
Evet bu arada çok kötü bir platform.
Ben de onu anlamıyorum nedense epicden oynarken sanki oyun benim değilmiş gibi hissediyorum.Epic Games üzerinde niye böyle bir kanı üzerinde olduğunuzu öğrenebilir miyim?
Hangi siteler güvenli bir bilginiz var mı acaba?Arada Steam kodları ucuza satılıyor. Oradan kapabilirsin.
Hocam ben Epic Games üzerinden çok fazla satın alım yaptım 4000 tlyi geçmiştir çok güvenlidir.Ben de onu anlamıyorum nedense epicden oynarken sanki oyun benim değilmiş gibi hissediyorum.
Hangi siteler güvenli bir bilginiz var mı acaba?
Yok epic gamesin güvenilir olduğunu biliyorum. Steam key satan siteler güvenilir midir diye sordum.Hocam ben Epic Games üzerinden çok fazla satın alım yaptım 4000 tlyi geçmiştir çok güvenlidir.
Çoğu güvenilir değil.Yok epic gamesin güvenilir olduğunu biliyorum. Steam key satan siteler güvenilir midir diye sordum.
Benim arkadaşım 300tlsinden oldu bu siteler yüzünden.Çoğu güvenilir değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.