Epic Games Kullanılır mı?

Ben olsam epic games'e para yedirmem şahsen. Adamlar launcherı geliştirmiyor kaç yıldır aynı neredeyse. Steamden almak en mantıklısı, iyi bir bilgisayarın dahi olsa epic games baya uzun sürede açılıyor.

Gamepass'e de bakabilirsiniz

Hocam Epic Games güzel bir launcher çıkarmadıkça bana göre güzel değil fakat korsan kullanmaktansa kullanırım.

Alabilirsin ancak, launcherı aşırı hantal, özelliksiz ve geri. Sistemde ekran kartına yük bindiriyor vs. Steam varken Epic Games'e bulaşma boş ver. Gamepasste varsa oradan da oynayabilirsin.
Evet bu arada çok kötü bir platform.

İstemci bakımından vasat ancak böyle bir ekonomi varken hangisi ucuzsa o alınmalı. Ki oyun oynarken sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar, istemci bağlamıyor beni pek. Sepet, indirme hızı limitleme vb. temel özellikler mevcut zaten. Steam'e ait özellikleri kullanacaksanız o başka.

Evet kullanılır, GTA 5'i oradan kullanıyorum.

Ama bunlar doğru.

Ben de onu anlamıyorum nedense epicden oynarken sanki oyun benim değilmiş gibi hissediyorum.

Hangi siteler güvenli bir bilginiz var mı acaba?
Hocam ben Epic Games üzerinden çok fazla satın alım yaptım 4000 tlyi geçmiştir çok güvenlidir.

Hocam ben Epic Games üzerinden çok fazla satın alım yaptım 4000 tlyi geçmiştir çok güvenlidir.
Yok epic gamesin güvenilir olduğunu biliyorum. Steam key satan siteler güvenilir midir diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…