Kullanılmaması gereken yazılımlar

Hocam herşeyi manuel mi yapıyorsun gerçekten :)
Linux kullanıyor musun? Youtube'da discord şöyle güvensizdir diyip de discorddan insanlarla iletişime geçen, grubu olan ''yusuf'' diye bir arkadaş geldi aklıma :) Biz şimdi hangi yoldan gidelim?? Yoksa yolumu molu bırakıp korsana devam mı :)
Discord güvensiz zaten. Dediğin kişiyi bilmiyorum bu arada.

Aynı şekilde bunu her uygulama için söyleyebilirim bazılarına göre 21. yy dayız moruk ne anlatıyon diyenler çok var da 2. Dünya savaşından sonra Dünya mutlak birliğe mi girdi?
Kesinlikle haklısın, o mantıktan bakarsak hiçbirşeyin güvenli olduğunu algılayamayacağız !!
Hani ''telemetry'' eyvallah da hack meck olmasın yani yaptıklarımı toplamazsa zaten güzel ya da çok kullanılan yazılımlar olmuyor genelde, gel gelelim bunu savunmuyorum !!

Opera hakkındaki hariç konudaki diğer hususlara katılıyorum. Opera hakkındakini de inkar ettiğimden değil. Diğerlerinden iyidir. Ben Firefox kullanıyorum ve kullanmaktan vazgeçemeyeceğim tek program. Diğer kullanıcılara EDGE öneririm. Sonra Opera. Hiç kimseye önermeyeceğim tarayıcı ise Chrome. Eskiden iyiydi ama artık değil. Sadece henüz farkında değilsiniz ve alışkanlıklardan vazgeçmek zordur.

Bilgisayarında winrar ya da winzip yüklü olan herhangi biri %90 ihtimalle bilgisayardan anlamıyordur. Gerçek ustalar arasında bu programları kullanan %5 olabilir ama buna bile hayretle bakarım. 7zip varken birileri neden winrar veya winzip kullanır oldum olası hiç anlam verememişimdir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı