Kullanılmayan HDD'de Windows'u silebilir miyiz?

BoraRz

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar gördüğünüz üzere 1 TB HDD'm var Windows'u SSD'de kullanıyorum ve alana ihtiyacım var HDD'de 100-200-300 belki de daha fazla GB video kayıtlarım var aynı şekilde SSD'de de 100-200 GB'a yakın kaydım var yer açmak adına HDD'deki Windows'u ve Windows dosyalarını silsem sorun olur mu şu anki Windows SSD'de yüklü oradan giriyorum yer açılması için işte %appdata% Windows klasörlerini silsem HDD'yi hala kullanabilir miyim bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim içindekiler gitmeden yer açmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• awgawhwah.PNG
    awgawhwah.PNG
    6,5 KB · Görüntüleme: 45
Eski HDD OS isimli disk ise içerisindeki Windows'u silebilirsiniz. Silmez ise yönetici sahipliği vererek silebilirsiniz. Tabii SSD'ye kuruldugundan eminseniz. Eski Windows kullanici hesabindaki dosyalari indirilenler, resimler, video, masaustu dosyalarınız gibi önemli bilgilerinizi almayı unutmayiniz.
Not: Diski bicimlendirmeyin sadece Windows'a ait dosyalari silmeniz yeterlidir.

Son düzenleme:
Direkt başka Windows üzerinden diğer disk üzerindeki Windows'u silmenize izin vermez diye biliyorum. Bunu silmenin en sağlam yöntemi format ekranında diski silmek. Ancak önce verilerinizi başka bir diske taşıyıp biçimlendirme yapıp tekrar aktarmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı