YouTube Kullanılmayan hesap garip garip kanallara abone olmuş

TekAdam

Centipat
Daha fazla  
2-3 yıl önce açtığım fakat hiç kullanmadığım bir Google hesabı vardı. Bugün girdiğimde YouTube'da garip garip kanallara üye olunduğunu gördüm. Bebek kanalları gibi bu kanallara benim üye olmam mümkün değil, çünkü saça sapan kanallar. Uzun süre kullanılmayan hesaplar başkalarının eline mi geçiyor? Nasıl olabilir böyle bir şey?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 52
2-3 yıl önce açtığım fakat hiç kullanmadığım bir Google hesabı vardı. Bugün girdiğimde YouTube'da garip garip kanallara üye olunduğunu gördüm. Bebek kanalları gibi bu kanallara benim üye olmam mümkün değil, çünkü saça sapan kanallar. Uzun süre kullanılmayan hesaplar başkalarının eline mi geçiyor? Nasıl olabilir böyle bir şey?

Google hesabını herhangi bir bot basma işleminde kullandıysanız olabilir.

Normal bir şey diye biliyorum. Daha önce farklı hesaplardan çok kez başıma geldi bu olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bot siteleri yüzünden olabilir.

Normal bir şey diye biliyorum. Daha önce farklı hesaplardan çok kez başıma geldi bu olay.
Niye normal olsun? Youtube videolara izlenme göstermek için kasıtlı mı yapıyor anlamadım.
Geçmişe girdim izlenen videolar bunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    156,1 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı