Ben 1 ay önce numaramı değiştirdim ama telefoncuya eski numaramı kapattırmasını söylemeyi unutmuşum, şu an hala eski SIM kartımı telefona takınca çekiyor. Bu numara kendi kendine kapanır mı?
Şu an kullanılan SIM ile eski SIM ikisi de farklı numaralara sahip anladığım kadarıyla. Eğer durum böyle ise numaralar kendi kendine kapanmazlar. Bir kişi o numarayı aramak isterse ve eski SIM çalışan bir telefona takılı ise telefon çalacaktır.
Şu an kullanılan SIM ile eski SIM ikisi de farklı numaralara sahip anladığım kadarıyla. Eğer durum böyle ise numaralar kendi kendine kapanmazlar. Bir kişi o numarayı aramak isterse ve eski SIM çalışan bir telefona takılı ise telefon çalacaktır.
Evet aynen öyle oluyor. Yani eski numaram kimde kayıtlıysa ben o sim kartını telefona taktığımda bana ulaşabilecekler değil mi? O zaman kesin kapattırmam gerekiyor.