Kullanılmayan telefon numarası kendiliğinden kapanır mı?

jjcspfjdn

Zeptopat
Daha fazla  
Ben 1 ay önce numaramı değiştirdim ama telefoncuya eski numaramı kapattırmasını söylemeyi unutmuşum, şu an hala eski SIM kartımı telefona takınca çekiyor. Bu numara kendi kendine kapanır mı?

Şu an kullanılan SIM ile eski SIM ikisi de farklı numaralara sahip anladığım kadarıyla. Eğer durum böyle ise numaralar kendi kendine kapanmazlar. Bir kişi o numarayı aramak isterse ve eski SIM çalışan bir telefona takılı ise telefon çalacaktır.

Şu an kullanılan SIM ile eski SIM ikisi de farklı numaralara sahip anladığım kadarıyla. Eğer durum böyle ise numaralar kendi kendine kapanmazlar. Bir kişi o numarayı aramak isterse ve eski SIM çalışan bir telefona takılı ise telefon çalacaktır.
Bazı sebeplerden dolayı numaramı değiştirdim
Kapanmıyor hocam sizin kapattırmanız lazım.
Çağrı merkezini arasam kapatırlar mı?

Evet aynen öyle oluyor. Yani eski numaram kimde kayıtlıysa ben o sim kartını telefona taktığımda bana ulaşabilecekler değil mi? O zaman kesin kapattırmam gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı