Kullanıp da memnun kalmadığınız cep telefonu modelleri nedir?

Şu anda kullandigim canavar özellikli bir telefon tam tersine öneriyorum.
SD qualcom 215
1.3GHz hız.
2 GB ve 32 GB depolama alani.
720p ekran ve mukemmel 1080p/30Fps 8MB kamerali tam bir canavar PUBG Mobile de 10FPS veriyor tam bir oyun telefonu cok memnunum sirf onun için 🍕 cida calisyorum S8 alçam.

Google canavarı.
 
Huawei P9-Lite 2017.
Sağ olsunlar öyle bir telefondan soğutturdular ki. Şuan telefon kullanmıyorum.
Bundan önce 16 GB'lık bir telefonum vardı. 2018 yılına kadar onu kullandım. Çok fazla uygulama yükleyen birisiydim. 16'lıkta yetmiyordu. Ailemden rica ettim. Yeni bir telefon almak için. Üst düzey uygulamalar yüklemiyorum zaten. Kamerasına, boyutuna, işlemcisine falan da takılmıyordum o sıralar. Benim için 32 GB olsun yeterdi. Fatura üzerine alınacaktı. Bende 1000 TL civarı bir bütçe belirledim kendime T80 falan düşünüyordum. Adam elimizde kalmadı dedi ısrarla bu P9'u önerdi. Abi bu 16'lık ben zaten 16'lık yetmediği için değiştiriyorum zaten, diğer telefonumdan memnunum yoksa dedim. Sen buna istersen sonra 256'lık hafıza kartı tak. Ondan sonra Play Store'u komple buna indir. Senin için hafıza önemliymiş, bunda hafıza kartına uygulama yükleniyor dedi. Aldım 5-6 ay kullandım yer kalmayınca hafıza kartı aldım taktım. Ne uygulama yükleniyor, ne de yüklediğim uygulamaların verileri falan. Huawei müşteri hizmetlerini aradım. Mail falan da attım. Verilen cevap güvenliğiniz nedeniyle hafıza kartına uygulama yüklemesini kapattık diyor. Peki ben bu kartı telefonun gönlünü hoş tutmak için mi takacağım bu kart ne işe yarayacak o zaman diyorum. Kamera konumunuzu karta ayarlayıp fotoğraf ve videolarınızı oraya kayıt edebilirsiniz dediler, dalga geçer gibi. Boş yere telefon almış oldum, hiç bir işime yaramadı. Hala onu kullanıyorum. Sadece alo demeye yarıyor dede telefonu gibi. Bozulursa da param yok zaten bir tane Samsung E-250 alır kullanırım. O daha iyi.
 
Redmi Note 7 ilk telefonum ve hala kullanıyorum. Kullanıyoruz işte ama Xiaomi işte, ne bileyim ucuzluğunu her türlü belli ediyor ya. MIUI 12.5.3 çok bir takılma donma yaşatmıyor ama şu reklamları canımı sıkıyor.
 

Geri
Yukarı