Kullanıp da memnun kalmadığınız cep telefonu modelleri nedir?

Şu anda veya zamanında kullanıpta sizi memnun etmeyen, parayı çöpe attığınızı düşündüğünüz cep telefonu modelleri nelerdir?
S3 Mini. Neydi o öyle ya?

Uzun süreli hayır asla da almam.
Abi Vestel ve Casper nedense telefon pazarından iyiyce uzaklaştı. Şu anda General mobile ve Reeder yerli pazarında kendini koruyor. Onlarda giderse pazarda yerli marka kalmaz gibi.

S3 Mini. Neydi o öyle ya?
S3 mini'nin çakması bile orijinalinden daha iyiydi😅 Bende hala s3 mini'nin çalışan bir çakması var. Menü hızları orijinaline göre daha iyi.

Abi Vestel ve Casper nedense telefon pazarından iyiyce uzaklaştı. Şu anda General mobile ve Reeder yerli pazarında kendini koruyor. Onlarda giderse pazarda yerli marka kalmaz gibi.
Hepis birbirinden beceriksiz firmalar. Kullanıcıyı da yarı yolda bırakan markalar. Yerli kalıp kalmaması umrunda değil açıkçası.

Hepis birbirinden beceriksiz firmalar. Kullanıcıyı da yarı yolda bırakan markalar. Yerli kalıp kalmaması umrunda değil açıkçası.
Gerçekten haklısın abi. Ben bu markalardan cep telefonu veya tablet alıpta 1 yıldan fazla kullanan bir arkadaşıma rastlamadım. Hepsi öğretlenmiş 1 yıl içinde arızalanıyor.

Hocam J7 Prime'dan memnun kalmayan birini ilk kez gördüm.

Xiaomi Redmi 6A zaten ucuz bir cihazdı ama bir telefon YouTube videolarında da kasmasın be. Zaten daha sonra ROM yüklerken USB bağlantısı koptu cihaz brick oldu.

Hocam günlük kullanımda hiçbir sorun yok hatta iyi ama en küçük bir oyunu adam gibi oynatmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı