Merhaba. Birkaç aydır Opera GX kullanıyorum lakin şu Çin'e satılma muhabbetinden dolayı tarayıcıya güvenemiyorum. Hem güvenli hem de kullanışlı tarayıcı önerilerinizi bekliyorum.
<p>Microsoft Edge is your AI-powered browser. A smarter way to browse. Learn more about built-in Edge features and capabilities that help you achieve more.</p>
Merhaba. Birkaç aydır Opera GX kullanıyorum lakin şu Çin'e satılma muhabbetinden dolayı tarayıcıya güvenemiyorum. Hem güvenli hem de kullanışlı tarayıcı önerilerinizi bekliyorum.
@TheShelt, bildiğim kadarıyla Vivaldi kullanıyordun. O durumlar ne oldu? Eğer yeni bir tarayıcı kullanmak istersen Microsoft Edge (Chromium) kullanabilirsin.
Birinci sınıf performansa, yerleşik gizliliğe ve daha fazlasına sahip hızlı ve güvenli bir tarayıcı olan Microsoft Edge ile göz atma deneyiminizden en iyi şekilde yararlanın.
Google Chrome, Edge bir kaç tanesi daha Amerikalılara ait sence onlar güvenilir mi. Çin olayını kafana takmamanı öneririm. Bence hiçbiri tam güvenli değil hepsi veri topluyor.
Google Chrome sadeliği ile adamdır adam. Google Senkronizasyonu VS. zaten çok iyi. Eklentiler yönünden oldukçada zengin. Fazla Ram konusunda fazla ram yediğin düşünmüyorum...