Furkan Borak
Hectopat
Arkadaşlar selam. Geçen gün 200 liradan 5000 TL kazandım. O paranın birazını harcadım. Bir de 1-2 şey aldım kulaklık falan, 3000 kaldı. O 3000'i şeytana uyup bastım. 500 kaldı
çok kötü hissediyorum yahu.
Yaş kaç hocam?Arkadaşlar selam. Geçen gün 200 liradan 5000 TL kazandım. O paranın birazını harcadım. Bir de 1-2 şey aldım kulaklık falan, 3000 kaldı. O 3000'i şeytana uyup bastım. 500 kaldıçok kötü hissediyorum yahu.
İleride evini arabanı satıp verme de, bence bırak kanka kumarı.Arkadaşlar selam. Geçen gün 200 liradan 5000 TL kazandım. O paranın birazını harcadım. Bir de 1-2 şey aldım kulaklık falan, 3000 kaldı. O 3000'i şeytana uyup bastım. 500 kaldıçok kötü hissediyorum yahu.
17 yaşındayım. Ya zaten site 28 Ekim diye herkese 300 veriyormuş arkadaşlar dedi. Bende gireyim 300'ü alayım, paraya ihtiyacım yok dedim ilk oynayışımda 5000 verdi. O paranın 3K'sı ile kumar oynadım gitti. Kötü hissediyorum![]()
Valla hocam daha reşit değilsiniz. Nereye gidiyor bu nesil diye düşünmeden edemiyor insan. Kumar bağımlılığı böyle başlar. Mantıklı davransaydınız alıp çıkardınız ama duygularınıza yenildiniz.17 yaşındayım. Ya zaten site 28 Ekim diye herkese 300 veriyormuş arkadaşlar dedi. Bende gireyim 300'ü alayım, paraya ihtiyacım yok dedim ilk oynayışımda 5000 verdi. O paranın 3K'sı ile kumar oynadım gitti. Kötü hissediyorum![]()
Haklı, bende müslümanım haram maldan hayır gelmez ama, müslüman olmayan insanlarda var bu sosyalde.Kumarı bırakın temiz helale gidin haram seni kötüye itecek ağzına bile atma senden çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.