Kumarda battım

Abi aslında Elhamdulillah müslümanım elimden geldiğince 5 vakit namaz da kılıyorum. Ama şeytan o anlık giriyor oynatıyor, haram tatlı geliyor pis nefsime. Aslında zaten şöyle, cebimden çıkmadı. Aksine 5 verdi 3 ü geri gitti siteye. Oynayacaksan bu sitede oyna. Durmasını biliyorsan ama.

Kumar bağımlılık yapar. Kısa yoldan büyük haz yaşatır. Sigaradan veya uyuşturucudan işleyiş olarak pek farkı yoktur. Bırakması çok zordur. İnsanları intihara sürükler, aileleri parçalar ve insanlar sana karşı güvenlerini yitirir. Hep kasa kazanır. Hep oynatan kazanır. Sana 5-6 kat para veriyorsa senin onu tekrar harcayacağını bildiğindendir. Dost acı söyler. Tekrar kazanacağını düşünüyorsan istersen kendin deneyimleyerek elindekini de kaybedip daha fazla yatırmaya çalış. Ya da işin başında bırak. Durmasını bilemeyeceksin. Bu bir bağımlılık yani senin öz iradeni bir süre sonra kıracak. Nasıl uyuşturucuya başlayan veya sigaraya başlayan kolay kolay bırakamıyorsa öyle olacak.

Hep küçük miktarlarla başların sonra miktarlar gitgide büyür. Eğer burada ileride (umarım erkenden bırakırsın) kumar borcumu kapatamıyorum, diye bir konu açmak istemiyorsan bırak. Bırakamıyorssn uzman desteği al. İnan onlara yatıracağın para ile kendini geliştirebilirsin veya daha iyi hobiler edinebilirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Geçen gün 200 liradan 5000 TL kazandım. O paranın birazını harcadım. Bir de 1-2 şey aldım kulaklık falan, 3000 kaldı. O 3000'i şeytana uyup bastım. 500 kaldı :D çok kötü hissediyorum yahu.

Sweet bonanza mı oynadınız eğer öyleyse ilk başlarda öyle iyi para veriyor sonrası batıyorsunuz zaten batmışsınız boğazınıza kadar geçmiş olsun hocam 3000 TL için üzüldüm bir ayakkabı parası gitmiş.

Sen o 500'ü tekrar 5000 yaparsın. Sende o ışığı gördüm 😄.

Sonra yine batsın değil mi :)

Hocam o haram para farklı bir zamanda farklı bir yerde çıkarılacaktır senden. Bu bakımdan keşke hiç o topa girmeseydin iyiydi. Hem elde var sıfır hem de boş yere günah. Para nerden çıkar dersen bir gün bir hastalık gelir hastanede mecbur harcaman gerekir, telefonunu düşürürsün ekranı gider falan keşke hiç harama girmeseydin. Yanına kar kalmaz geçmiş olsun.

3000 bir şey değil geçen 50k kazandım 35ine laptop aldım 15ksını da iddada daha dün yedim bırakacağım kumarı psikolojimi çok kötü etkiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı