Kumaş koltuk önerisi

Bütçe
5000-7000 TL

Eeries

Kilopat
Makaleler
2
Yer
AM4
Merhabalar, minimum düzeyde yıpranma yaşayacak, ergonomik yapıda koltuk arayışındayım. Oyuncu koltuğu tarafında açıyorum konuyu ama illa ki oyuncu modelleri önermenize gerek yok, kumaş ve iskeleti kaliteli olursa iyi olur. Kullananlar var ise Seduna Thunder Pro Fab modelini de yorumlarsa da sevinirim.

Hawk Fab V4 ile xDrive 15'li arasında kaldım, 15'li ile alakalı kötü bir yoruma daha rastlamadım ama Hawk için özellikle gıcırtı ile alakası fazlasıyla şikayet var, ayrıca Hawk'daki bel desteğinin arasındaki boşluk ileride sıkıntı yapar diye endişelenmiyor değilim, genel hatlarıyla Xdrive daha konforlu ve kaliteli duruyor.

İki markanın da ürünü sanırım yıllardır üretildiği için uzun kullanım testleri de iyi gözüküyor.

Bir yandan da aradaki 2000 TL gibi bir farkı ödemeyip Seduna Thunder Pro alasım da yok değil.

Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkürler ama Seduna Thunder Pro Fab sipariş ettim.
Bu koltuğu görmüştüm, Trendyol yorumları pek içime sinmedi. Hawk, xDrive kullanıp mı yazdınız tecrübenizi bilmiyorum fakat tahminimce ortalama olarak yine onlar gibidir.

Bir sürü modele baktım 3-4 gün içinde, hepsinin genel bir sıkıntısı var ve bu paralara ekstra bir şey sunmuyorlar, bütçem olsa İkea Markus alacaktım ama Seduna 2-3 yıl idare ederse işimi görür.

Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkürler ama seduna thunder Pro fab sipariş ettim.
Bu koltuğu görmüştüm, Trendyol yorumları pek içime sinmedi. Hawk, xDrive kullanıp mı yazdınız tecrübenizi bilmiyorum fakat tahminimce ortalama olarak yine onlar gibidir.

Bir sürü modele baktım 3-4 gün içinde, hepsinin genel bir sıkıntısı var ve bu paralara ekstra bir şey sunmuyorlar, bütçem olsa IKEA markus alacaktım ama seduna 2-3 yıl idare ederse işimi görür.

Hocam ben öncesinde klasik fileli yönetici koltuğu tarzında kullanıyordum ama satın alayım sürecinde İstanbul'da olduğumdan bütün markaları inceleme fırsatım olmuştu. Bir de birkaç arkadaşım da çok memnunuz deyince XPrime markasını inceledim ve 6 aydır dediğim gibi kullanıyorum. Seduna da kötü model değil bu arada ama ofis koltuğundan ise gene de ben oyuncu koltuğu tercih ederdim. 180 derece yatması falan bana çok büyük konfor sağladı hocam. :)

Hocam ben öncesinde klasik fileli yönetici koltuğu tarzında kullanıyordum ama satın alayım sürecinde İstanbul'da olduğumdan bütün markaları inceleme fırsatım olmuştu. Bir de birkaç arkadaşım da çok memnunuz deyince XPrime markasını inceledim ve 6 aydır dediğim gibi kullanıyorum. Seduna da kötü model değil bu arada ama ofis koltuğundan ise gene de ben oyuncu koltuğu tercih ederdim. 180 derece yatması falan bana çok büyük konfor sağladı hocam. :)
Seduna'dan şuanlık memnunum, farklı markalara cafelerde özellikle oturup kalktığım için rahatlık olarak pek beğenmiyorum, sanki yapılarında bir bozukluk var. Bu koltukda ekstra bir bel desteği yok mesela ama tam belimi iyi kavrıyor. Tek handikapı belki kafa desteği biraz sert, oraya ekstra bir araba yastığı takılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı