Steam Kur güncellemesi geldi mi?

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Pazarı kontrol ederken CS:GO Paris 2023 kapsüllerimin 7.5 TL olduğunu gördüğümde çok şaşırdım. Bir CS'yi kontrol edeyim satışı bitmiştir herhalde dedim ama aksine 5.95 olan kapsüller 1 TL civarı zamlanmış.
Bu kur güncellemesinden mi oldu yoksa CS:GO kendine özel bir zam kararı mı almış onu anlamadım. Eğer kur güncellemesi bu ise %20 ile iyi yırttık demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazarı kontrol ederken CS:GO Paris 2023 kapsüllerimin 7.5 TL olduğunu gördüğümde çok şaşırdım. Bir CS'yi kontrol edeyim satışı bitmiştir herhalde dedim ama aksine 5.95 olan kapsüller 1 TL civarı zamlanmış.
Bu kur güncellemesinden mi oldu yoksa CS:GO kendine özel bir zam kararı mı almış onu anlamadım. Eğer kur güncellemesi bu ise %20 ile iyi yırttık demektir.

Sanırım kur güncellemesi değil kapsüllere özel bir şey.

Valve kuru CS:GO için güncellediğini düşünüyorum. Bunun en net kanıtını akşam saat 8-9'dan sonra görürüz oyunlara zamlar genellikle o vakitlerde geliyor.

Pazardaki kur güncellemesi gece 3 civarı yapılıyorken oyundaki haftada 1 oluyor diye biliyorum bizim ülkede ani dolar artışı sayesinde al sat yaparak para kazanan çok kişi var.

Pazar doğrudan kur üzerinden alım satım yapılan bir yer. Sabit kur yok mağaza gibi. Örneğin Amerika'dan kullanıcı bir skini pazarda 3 dolara sattığında Türkiye'den bir kullanıcı satın alınca güncel kur bazında tl ile ödeme yapar.

Sadece TL degil bazi para birimleri de oyun içi market için guncellendi. Bir kapsülü 22 cente falan aliyorduk diğerleri 25'e alirken.

Pazarı sadece referans olarak vermiştim asıl olay fiyatlarını Valve'ın belirlediği CS:GO oyun içi mağzaydı ama anlayan birkaç kişi gerekli cevabı vermiş bekleyip göreceğiz hayırlısı bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı