Kural bilmeyen yayalar

Bu sefer de dediğim gibi yolun ortasından geçenlere kesilen cezaların videosunu buldum :-D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, güzel nokta. Yaya geçitinde arabalar adam gibi duruyor mu ki ben yaya geçiti dışında geçtiğimde laf etme hakları olsun?
Her iki tarafta haksız oluyor böyle bakarsak yani sadece yayalar hatalı değil.

@xthealan2, böyleleri ceza kesildiğinde devlete para lazım der. :D Yav arkadaşım, üst geçit varken orayı kullanmıyorsan tamamıyla senin sorunun. Cezan neyse ödeyeceksin. Böylelerine umarım daha çok ceza kesilir. Bizim insanımızın cebine dokunmadığın sürece hayatta akıllanmaz. Yanlış değilsem, cezası 994 TL idi. Şunun cezası olsun 5 bin TL. Bak bakalım, o yolu kullanıyorlar mı?
@GKD, trafikte en çok kavga etmemin sebebi bu maalesef. Yaya öncelik yerlerde yol veriyorum, adam anca geçiyor. Onun geçme keyfini de bekliyoruz maalesef. Bu sefer yol vermesek de biz cezayı yiyeceğiz.

Hayattaki en saçma şey yayanın 10 metre ilerdeki yaya geçidini kullanmayıp ihlaki caddenin ortasından geçme isteğidir. Eğer yavaşlamazsanız niye hızlı geliyorsun derler. :) Hiç sinirlendiğiniz bir an oldu mu?
Bizde oturmamış ve uzun yıllarca oturmayacağını düşündüğüm bir kural.

Böyle devam edilirse yaya ehliyeti diye bir şey çıkarsınlar. :D
Aman hocam ona da 3-4 farklı vergi bağlarlar. Sonra yolda yürüyebilelim diye para öderiz. Dehşete düştüm. Ama iyi fikirmiş. Devletimize bayağı katkısı olur. Yetkililere duyurulur... @VergiMudurlugu @SonVergiBukucu @ UzunAdam #DirenMaaşım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı