Kur'an-ı Kerim'de ilginç bir çelişki var

Dünyamızda gelişmişlik olarak biz üstünüz. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Fakat evrenin geneline bakınca böyle bir iddia böbürlenmekten öte değildir.
Ayrıca o köpek diye küçümsediğiniz hayvan ile aynı sınıfa giriyoruz.

Tartışma sırasında algılayamadım hocam, araştırmanıza sevindim.

Hücre yapısından dolayı aynı sınıfa giriyoruz aradaki evrim farkına bakar mısın üstün olduğunu söylemekten başka ne diyebilirsin

BİR MÜSLÜMAN BANA AÇIKLAYABİLİR Mİ ALLAH HANİ GEREKSİZ İŞ YAPMAZ YA,BUGÜN BİR BALİNANIN KARNININ İÇİNDE KULLANAMADIĞI AYAKLARI NEDEN VAR?

Dosya Ekleri

• PP.jpg
    PP.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 10
Vallahi kitap yazmak gibi bir işe girişecek değilim ondan iddiam da yok. Gökyüzünün zaten korunduğunu düşünmek için Kur'ana pek de gerek yok yani bunu sizde açıkçası anlayabilirsiniz. O zaman gökyüzü daha da açık görüldüğü için bunu düşünme ihtimaliniz iyice artacaktır yani yine insan aklının düşünemeyeceği bir şey yok. Kur'an genel olarak mecazlardan oluştuğu için istediğin anlama getirebiliyorsun.

Sen gökyüzüne bakarak güneş ışınlarının filtrelendiğini ve meteor düşse parçalanacağını tahmin edebili miydin bunlar sana öğretilmese?

Hücre yapısından dolayı aynı sınıfa giriyoruz aradaki evrim farkına bakar mısın üstün olduğunu söylemekten başka ne diyebilirsin
Üstünlük algın yanlış çalışıyor, evrimsel açıdan hayatta kalabilen her canlı zaten kendi çevresine uyum sağlamıştır ve başarısız olursa da yok olacaktır. Megafauna en iyi örnektir buna, hepsi insandan dolayı yok oldu gibi bir iddia da saçma olacaktır. O kadar üstün isen silahsız bir şekilde bir hayvanla boğuşmayı dene cevabını alırsın.

Hücre yapısından dolayı değil. Hangi canlı hücre yapısına göre tamamiyle ayırılıyor?

Omurga varlığından ve memeli olduğumuz için aynı sınıftayız.

Ayrıca soruna yanıt verecek olursam; Her canlı evrimini aynı yönde sürdürmek zorunda değildir.
Her canlı bir yerden sonra ayrılırlar ve apayrı bir canlı gibi evrimleşirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı