LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 27 Ağustos 2021 #191 Dinozorlardan neden bahsedilmiyor sorusundan konunun geldiği yere bak.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.678 Makaleler 1 Çözümler 81 27 Ağustos 2021 #192 Baydırman AB dedi: Daha çok mu oluyor daha çok mu hissediliyor? Genişletmek için tıkla... Daha cok oluyor. Daglar zaten tektonik hareketler nedeniyle olusuyor. Tam bir Kuran celiskisidir bu muhabbet.
Baydırman AB dedi: Daha çok mu oluyor daha çok mu hissediliyor? Genişletmek için tıkla... Daha cok oluyor. Daglar zaten tektonik hareketler nedeniyle olusuyor. Tam bir Kuran celiskisidir bu muhabbet.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 27 Ağustos 2021 #193 Kur'an'da genel olarak çok bir şey yok zaten ki dinozorlar hakkında bir şeyler olsun. Varsa yoksa inanmayanlar ve onları bekleyen kötü şeyler... Ben okurken kötü gibi gösterilen tarafa acımış, empati kurmuştum.
Kur'an'da genel olarak çok bir şey yok zaten ki dinozorlar hakkında bir şeyler olsun. Varsa yoksa inanmayanlar ve onları bekleyen kötü şeyler... Ben okurken kötü gibi gösterilen tarafa acımış, empati kurmuştum.